verze pro tisk

Tipy na víkend 21.01.2011 - 22.01.2011

Tipy na víkend 21.01.2011 - 22.01.2011

Po několika teplejších dnech nám opět přituhuje, což ale vůbec nevadí, protože nepředpokládám, že byste chtěli trávit celý víkend u Boleváku v plavkách. Ti z Vás, kteří nehodlají vyrazit na celý víkend někam pryč z Plzně, třeba na hory, už určitě dobře vědí, že jim Live Pilsnerpubs nahodí pár tipečků, jak se v sobotu a v neděli zabavit.

Výstava

Začneme trochou umění. V Univerzitní galerii v Jungamnnově ulici o tomto víkendu končí Výstava fotografií Paměť míst a věcí autorky Věry Kuttelvašerové Stuchelové, která probíhala po celý leden. Fotografka zde představuje veřejnosti svoje fotografické cykly Hyperreality (2008-2010) a Blízkost-vzdálenost (2008-2009). V prvním cyklu prostřednictvím HDR fotografií nahlíží na výseky každodenní a důvěrně známé skutečnosti, druhý cyklus je pak zaměřen na fotografie starých, obnošených oděvů, spodního prádla a dětského oblečená jako na svědky lidské přítomnosti i absence.

Koncerty

Dost bylo výstavy, nyní se podívejme na hudební scénu, která pomalu začíná po Vánocích opět ožívat.

A hned tu máme dvě pozvánky do Buena Visty , kde se v pátek uskuteční Taneční párty v latinsko americkém stylu, kdy celým večerem bude provázet kapela Mezcla.

O den později se tu představí interpret ze zcela jiného žánru. Do Buena Vista Clubu totiž v sobotu večer dorazí známý slovenský hiphoper Rytmus v rámci svého Black Prince Tour. Jako hosty navíc představí Davida Steela, který zde představí nové album Scorpion a R´n´B singera Toma Malara. Koncert začíná v obvyklých 21:00.

Sport

Kdo by si chtěl po běžné páteční či sobotní kalbě dopřát trochu sportování, pak může zvolit jeden z plzeňských zimních stadionů, kde stále probíhá volné bruslení pro veřejnost. Zimní stadion na Košutce, Kooperativa Aréna, nabízí volné bruslení za 30 Kč v sobotu od 10:15 a od 16:00, v neděli pak od 11:00 a od 16:00. Malá hala zimního stadionu města Plzně pak volné bruslení pořádá v sobotu od 10:00 a v neděli pak od 14:30, vstupné je 15 Kč.

Užijte si víkend a vesele utrácejte svoje těžce vydělané prašule, naše ekonomika to potřebuje.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!