verze pro tisk

Tipy na víkend 4.2. - 6.2.2011

Tipy na víkend 4.2. - 6.2.2011

Ať hledám, jak hledám, tenhle víkend je prostě nějak zabitý, nebo co. Pořádně se nic neděje – klasická plesová sezóna. Dámy klátící se na vysokých botách kam se podíváš, podnapilí pánové v sakách, prostě hrůza :) Já chápu, že existují i jedinci, kteří tenhle druh zábavy mají v oblibě, a není jich málo, takže označení „jedinci“ není zrovna příznačné, ale zrovna tenhle víkend nezbývá skoro nic jiného, než to jít taky přežít…. Anebo ten víkend klasicky propít, proležet, promilovat, dle vkusu :)

Plesy

Takže co ty plesy? Páteční večer DK Inwest bude plný doktorů a vůbec těh, co mají co do činění s nemocnicí, konkrétně s Fakultní nemocnicí. O její ples totiž půjde. Doufám, že přítomni nebudou i ti, co se léčili a nevyléčili :) V sobotu pak bude plná Měšťanská Beseda, ale i KD Peklo. V MB budou plesat právníci, a to již po páté, a v Pekle již šestým rokem pořádá ples Centrum tance.

Nezbude, než se hodit do gala a vyrazit si zlámat nohy a zničit játra:)

Divadlo

No a co jinak? V pátek se můžete jí podívat na hru Sebevrah do Divadla Dialog, o tom, kam až Vás může dostat nerovový syndrom. U ostatních divadel nemá cenu se opakovat, hry stále skvělé, stále stejné :)

Hudební pozvánky

No a ještě pozvánka na trochu hudby, tvrdší hudby, do Divadla pod Lampou, kde zahrají Shogun Tokugawa a Hentai Corporation. Screamo kapela ST je jednou z nejlépe hodnocených plzeňských kapel v tomhle stylu, je to trochu hlučnější, ale prý opravdovější, a kluci jsou i pěkné kousky. Trash-rock´n´rolloví HC, to je taky nářez jako blázen, někdo je miluje, někdo nenávidí. Není důvod, proč se nejít na obě uskupení přijít podívat, mají rozhodně co sdělit a energie jim nechybí. Jo, ale vezměte si něco fakt starýho na sebe, ať to můžete pak vyhodit, protože na těchhle akcích se Vám nemůže stát nic dobrýho :)

No, i bych skončila, pro tento víkend, protože ono jinak je to fakt tak nějak všechno, z toho, co se neděje každý víkend.

Ale i tak, kdybyste chtěli snad přes den někam vyrazit, napadlo mě zajít třeba do Plzeňského historického podzemí! Kdo z Vás tam nebyl naposledy na základce, zaslouží bod :) Stejné je to s Pivovarským muzeem. No a Techmania Science Center, (kde každý určitě nebyl naposledy na základce:)) zase láká na 2 nové přístroje internetových her, mimo dlouhodobých expozic.

Takže neseďte doma, a vyražte se bavit!


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Iva

pátek, 4. únor 2011
19:09

V Techmanii se můžete podívat na staronovou výstavu Mátoháček aneb hry a hlavolamy pro každého.


posted by: Iva (ivasir(a)seznam.cz) [Odpovědět]