verze pro tisk

Tipy na víkend 11. - 13. února 2011

Tipy na víkend 11. - 13. února 2011

A je tu zase víkend. Ale tentokrát je výběr rozmanitý (ne jako minulý víkend - samý ples), tak hurá:)

Filmové tipy na víkend

Vrhneme se na to rovnou a začneme třeba filmovými tipy. Pokud jste dlouho na nějakém „bijáku“ nebyli, tak zase po nějaké době rozhodně vyražte, a pokud kolem Vás běhají dětičky, tak je neváhejte vzít s sebou. Od desátého (tedy od čtvrtka) se konečně do plzeňských kin CineStar a CinemaCity dostává poslední – třetí Fimfárum, a to jako první 3D stereoskopický film. Tentokrát obsahuje pohádky Jak na Šumavě obři vyhynuli, O kloboučku s pírkem sojčím a Rozum a štěstí. Jestli ani Vy netušíte, o čem jsou a jak mlhou být spojeny v jeden film, zajděte. Kdo už Fimfárum předchozí viděl, toho nemusím lákat.

Další kinozážitek na Vás čeká tentokrát v Měšťanské Besedě, kde v pátek navštivte film Snílci (a tentokrát nechte raději dětičky doma, protože tohle by asi neustály:)) Jedná se totiž o jakou „švédskou trojku“, která mezi experimentálními sexuálními hrami nadává na rodiče, jež je ovšem živí. Taková klasická zlatá mládež. Třeba Vás to rozčílí, ale taky se možná něčemu přiučíte :) Zbývá jen dodat, že film je poslední prací významného italského tvůrce Bernarda Bertolluciho, z roku 2003.

Aleš Brichta v House of Blues

O víkendu můžete však nakrmit i své uši. V sobotu navštivte House of Blues. Tam zastihnete na pódiu Aleše Brichtu (když tedy návštěvu vykonáte ve správný čas:)), v jehož osobě se spojuje umění zpěvu i psaní. Bývalý kapelník skupiny Arakain svými texty obohatil i tvorbu např. skupiny Olympik nebo Burmy Jones. Kdo by neznal klasiku „Barák na odstřel“!

Club JAM

Pokud jste příznivci rychlého tempa a veselé hudby, zajděte v sobotu do Clubu JAM. Tam se uskuteční jakási SKApárty – vystoupí skupiny Dva a půl cvrčka, Frajara Putika a Fejfarova skippie show. Dvě první skupiny se v kruzích pohybují delší dobu, očekávat můžete „alterska“, tedy „skáčko“ míchané se vším možným, jak to srdce skupiny cítí, třetí skupina je mě neznámá, což je vlastně taky fajn, těším se na milé překvapení.

Hory a lyžování

Jinak, v sobotu se má ochladit, na horách pak snad dokonce i sněžit (někde), tak co vyrazit taky na lyžovačku? Kdo tomu sportu tolik nedá, a rád si vychutná spíš atmosféru lyžařského střediska se svařáčkem, určitě ať tentokrát navštíví lyžařský areál Belvedér v Železné Rudě (jezdívala jsem tam jako malá a býval to hrozný kopec, teď už asi není:)). Kiss Proton od jedenácti hodin rozbalí pořádnou show nazvanou Extreme Day. Těšit se můžete na triky na kolech a jednokolkách, lyžích i snowboardu, dokonce přistanou i parašutisti! A abyste se nenudili, můžete se zúčastnit veřejného závodu na pekáčích!

Víkend je akcemi nabitý, pro každého něco, takže ho pořádně užijte, prožijte a zažijte!!


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!