verze pro tisk

Tipy na víkend 25.3 - 27.3.2011

Tipy na víkend 25.3 - 27.3.2011

Venku je konečně konstantně pěkně teplo, takže všichni určitě nachytali nějakou sluneční energii a tenhle víkend si pořádně naplno užijí! A kde?

PIG FEST

Třeba na PIG FESTU 2011 s titulem Wonderland, takže se dá předpokládat úžasný zážitek! Akce se bude konat již tradičně v garážích DK Inwest, ale tentokrát nově budou k dispozici obě patra! Energií Vás nabijí (nebo z Vás vysají) 2 stage, do pohody se dostanete v chillout zóně. Myslím, že není třeba se o tomhle velkolepém hudebním počinu moc rozepisovat. Všichni víme, o co jde – D´n´B, jungle, techno a tak podobně. Pátek první dva styly, sobota „technařská“. No a tentokrát je žádoucí se řádně zlískat, protože z každého zakoupeného panáka jde část na podporu dětech v dětských domovech, takže konečně se nemusíte krotit, pro dobro věci :)

Chris Sadler

Jestli nejste zrovna milovníky akcí tipu PigFest a tak, tak můžete zajít do PH+, kde bude v pátek hrát Chris Sadler. Jeden z nejlepších DJ´s na české scéně, původem z anglie, který se ale zabydlel se u nás a přivádí své fanoušky do hudební extáze již 15 let. V Plzni už několikrát vystoupil, a pro velký úspěch je tu konečně znovu!

Kryštoff/on kino tour 2011

Dále v sobotu můžete vyplnit večer v CineStaru na Kryštoff/on kino tour 2011. Pěkný název, že? No a ani nápad není k zahození – jedna z našich nejoblíbenějších kapel se před svými diváky představí nejen hudebně, ale také odhalí trochu ze svého soukromí. Živé hraní, tentokrát bude doplňujícím prvkem k dokumentárnímu filmu, který se o skupině bude promítat!

Václav Vydra v Kladrubech

Teď ještě něco z jiného soudku, nehudebního. V pátek něco pro ty, co mají slabost pro herce Václava Vydru. Syn Dany Medřické, po níž zdědil humor a milovník koní, o nichž dokáže úžasně vyprávět, se se svými fanoušky sejde v KD v Kladrubech. Takže jestli máte jakékoliv dotazy a zajímá Vás život tohoto skvělého herce, určitě vyražte na příjemné posezení, které se Vám jen tak již nenaskytne.

Divadlo - Římské noci

V neděli pak Měšťanská Beseda uvádí divadelní hru Římské noci v obsazení Simona Stašová a Oldřich Vízner. Už jen tohle je jasným lákadlem. A o čem to vlastně bude? O lásce před setkáním a po setkání, příběh, který se skutečně udál. Těšte se na skvělé herecké výkony ve světově uznávané hře Franca D´Allesandra.

Plzeňská kina

Nakonec se taky můžete jít mrknout do kina. Od čtvrtka plzeňská kina hrají zfilmovanou hru Václava Havla Odcházení. Když tahle hra byla uvedena v divadlech, napsalo se o tom už tenkrát tolik, že tohle musí znát každý. Tradiční tvrdý a pravdivý pohled do české politiky, ale i do života obyčejného člověka. Snad jen zmínit výjimečné obsazení filmu, objevuje se zde většina nejznámějších českých herců ( D. Havlová, V. Chramostová, T. Vilhelmová, J. Lábus, O. Kaiser, E. Holubová, J. Budař, J. Macháček,...) a Marián Labuda :)

Je z čeho vybírat, venku je krásně, takže užívejte nádherný jarní víkend!


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!