verze pro tisk

Třem- Fest 2011

Třem- Fest 2011

Sezona letních hudebních festivalů se pomalu rozjíždí. Po velké akci, kterou byl tradiční Majáles v Plzni a menší obdobné akci v Plasích, se tento víkend, 14.5.2011, uskuteční v Třemošné u Plzně desátý Třem- Fest. Koná se ve sportovním areálu „V Luhu“ v Záluží.

Hlavní hvězdy

Jména ohlášených kapel napovídají, že se bude bezesporu jednat o nejnabitější ročník tohoto festivalu. Hlavními představiteli na pódiu budou především skupiny WOHNOUT, dále kapela KRUCIPÜSK, v jejímž čele stojí charismatický Tomáš Hájíček. Dále se návštěvníci mohou těšit například na punkrockový PLEXIS, skáčko v podání V3ska. Premiéru si zde odbude nová kapelka POPs, která se předvede s největšími světovými hity 80. a 90. let. Stejně jako loni, bude festival otevírat písničkář Adolpho a po něm nastoupí největší těleso v historii festivalu, kterým bude místní orchestr Tremolo, který je složen z žáků a učitelů ZUŠ Třemošná.

Lupeny za 250 Kč

Start celé akce je naplánován na 16:00, na místě jsou vstupenky k dostání za solidních 250 Kč. Kdo má v sobotu čas a chuť, ať neváhá a vyrazí do Záluží na jeden z prvních letošních Open Air festivalů na Plzeňsku.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!