verze pro tisk

Metal Fest Open Air Plzeň 2011

Metal Fest Open Air Plzeň 2011

Po loňském vcelku zdařilém prvním ročníku se tento víkend (3.- 5.6.2011) koná druhé pokračování Metal Festu Open Air v Plzni. Již nyní pořadatelé uvádějí, že návštěva z loňského roku ( kdy nepanovalo dobré počasí) bude mnohem větší a není se čemu divit. Kapely, které mají do Amfiteátru na Lochotíně dorazit, jsou opravdu zvučných jmen.

Druhý ročník slibuje větší návštěvu

Metal Fest Plzeň se tak řadí mezi vůbec nejvýznamnější hudební akce v našem regionu a v rámci svého žánru se jedná o špičkový festival, který začíná mít ohlas v rámci celé Evropy. Dorazit mají návštěvníci prakticky ze všech koutů starého kontinentu, tradičně zde bude mnoho příznivců metalu z Německa, skandinávských zemí či z Francie, na tři dny plné tvrdé muziky se těší i tisícovky Čechů.

Pátek 3.6.

Program je velice hutný. Již v pátek 3.6. na nás čekají hvězdy, které patří ve svém oboru mezi naprostou špičku. Kdo se vyzná, jistě si nenechá ujít kapely Rage (D) a hlavně Accept (D). Druhá jmenovaná heavy metalová kapela je znovuzrozenou legendou, která po několikaleté odmlce již opět přivádí do varu všechny fanoušky.

Sobota 4.6.

Po pátečním nářezu si v sobotu jistě nikdo z přítomných návštěvníků neoddychne, ba naopak. Čekají nás třeba Arakain, Pretty Maids a na závěr dne pak legendární Cradle of Filth, anglická grupa, která hraje blafl/heavy metal s gotickými prvky a jejíž frontman Dani Filth má neskutečně vřískající hlas.

Neděle 5.6.

Pro fanouška metalu bude tento víkend v Plzni opravdu takřka zničující. Vydržet v akci celé tři dny bude opravdu náročnou prověrkou každého metalisty. V neděli bude program finišovat mimo jiné skupinami Epica (NL) či švédskými Arch Enemy a Sabaton.

Vstupenky je možné koupit přímo na místě, do Amfíku v Plzni se vejde dost lidí, takže by s lupeny neměl být problém. Pro lidi, kteří se nechtějí vláčet někam do hotelu či domů, je připravena možnost ubytování přímo u areálu.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!