verze pro tisk

BASINFIREFEST 2011

BASINFIREFEST 2011

Jak si hudební fajnšmekři už jistě zvykli, na přelomu června a července se koná již tradiční festival BasinfireFest. Letošní ročník je v pořadí devátý a opět se mohou návštěvníci ve Spáleném Poříčí těšit na kapely zvučných jmen z Česka, Slovenska i zahraničí. Festival se koná od pátku 1.6.2011 do neděle 3.6.2011.

Pátek

V pátek se představí mimo jiné Ill Niňo, americká nu metalová kapela z New Jersey, která ve svých písních kombinuje angličtinu se španělštinou. Dále si na hlavním pódiu zahrají také třeba němečtí power metaloví Freedom Call. Z českých zástupců se v pátek těšte například na Škwor či Vypsanou Fixu.

Sobota

I v sobotu bude určitě v areálu na louce u Poříčí našlapáno. Přestože předpověď počasí není nijak přívětivá, milovníkům rocku a metalu by to nemělo vadit. V sobotu nás čeká třeba Kamil Střihavka s Leaders, Aleš Brichta band, němečtí Sodom a Deadlock, druhá stage pak bude patřit zejména legendárnímu Vitacitu s Láďou Křížkem nebo Prague Conspiracy.

Neděle

Kdo se chystá na festivalu být po celé tři dny, ten pak v neděli určitě shlédne Wohnout, Dogu, Tublatanku, britské Paradise Lost, nebo na druhé scéně Mandrage, Imodium či Konflikt. Nabídka je opravdu pestrá.

Festivalový areál je otevřen od pátečních 11:00 hodin, pokladny budou prodávat vstupenky již o hodinu dříve.I letos bude fungovat Nonstop hospoda, a to až do pondělního rána. Její součástí bude například i promítání filmů s hudební tématikou a klipy.

Na BasinfireFest 2011 je možné využít kyvadlovou dopravu z Plzně.

BasinfireFest program


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!