verze pro tisk

Tipy na víkend 17.2.2012- 19.2.2012

Tipy na víkend 17.2.2012- 19.2.2012

Na tento víkend Vám přináším pár hudebních a divadelních tipů pro mladou i starší generaci. Nebudou chybět hudební legendy ani představení malých divadelních souborů.

Visací zámek

Pátek je tentokrát hodně nabitý. Kdo chce vyrazit na koncert hudební legendy, má možnost zajít do KD Šeříková, kde večer zahraje punk rocková kapela Visací zámek. Ta působí na české scéně už třicet let a posledních patnáct let hraje v nezměněné sestavě. Zatímco v devadesátých letech byl její odklon od punku dosti výrazný, dnes hrají Visáči opět hudbu, která má mnohem blíže k jejím počátkům. Zatím poslední studiový počin Visacího zámku byla deska Klasika, která spatřila světlo světa v roce 2010. Koncert v Šeříkovce začíná ve 20:00 hodin, vstupné činí 220 Kč v předprodeji, na místě pak lupeny stojí o třicet korun více.

RHCP revival

Buena Vista Club zas v pátek večer láká na jednu z nejlepších revivalových kapel, které jsou u nás a potažmo i v celé střední Evropě k vidění. Zahrají zde Red Hot Chili Peppers Revival. Tahle kapelka je známá především svým odporem k současné tvorbě originálů, takže na jejích koncertech lze slyšet převážně staré hity, které mají řádný odpich.

Divadlo Dialog

Divadlo Dialog si v pátek od 20:00 hodin zamluvil soubor Antidivadlo, v němž účinkují krom jiných Josef Straka a Radek Fridrich, hudební doprovod obstará David Brabec. Literární večer anitidivadla a hostů, jak se představení jmenuje, může být zajímavým alternativním zpestřením.

Do Dialogu se můžete vypravit i o den později. V sobotu zde koná představení 5 za jednu, což je italská konverzační komedie Enrica Luttmana, kterou nastudoval herecký spolek DC Eagle. Pro studenty a seniory je na tohle představení připravena sleva na vstupné.

V. Neckář a Bacily

V neděli se v Měšťanské Besedě objeví Bacily. Není ale třeba se obávat nakažení, jedná se o skupinu, která jako tradičně doprovodí Václava Neckáře, který v posledních měsících zažívá nečekaný comeback. S Bacily spolupracuje už od sedmdesátých let minulého století. Koncert začíná v neděli 19.2. od sedmi večer.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!