verze pro tisk

Tipy na víkend 2.3.- 4.3.2012

Tipy na víkend 2.3.- 4.3.2012

Zejména hudební fajnšmekři si o tomto víkendu přijdou v Plzni na své, dokonce bych řekl, že někteří z vás budou mít trochu dilema, kam vyrazit v pátek večer.

David Kraus Band

Páteční večer se v Plzni odehrají dva zajímavé koncerty. V House of Blues vystoupí od devíti večer David Kraus se svým bandem. Představovat Davida Krause asi není potřeba, pro ty z vás, kteří neví o kterém chlapíkovi je řeč, nechť si rozvzpomenou na kapelu, která hraje v televizní talk show Jana Krause, Davidova otce.

Michal Pavlíček Trio

Na jiném místě v Plzni, konkrétně v Buena Vista Clubu, bude ve stejnou dobu také narváno. Zahraje tu legenda a kytarový kouzelník Michal Pavlíček s tradičním doprovodem. Koncert začíná taktéž ve 21:00 hodin.

Zábava v Kralovicích

Na pátek tu mám jeden tip i pro mimoplzeňské. V Lidovém domě v Kralovicích se večer koná taneční zábava, která je uspořádána v souvislosti s vyhlašováním nejlepších sportovců města za loňský rok.

Monty Python´s Spamalot

Na sobotu bychom se mohli vypravit třeba do divadla. Ve Velkém divadle J.K.Tyla proběhne od 19:00 představení Monty Python´s Spamalot. Jedná se o muzikál, který se inspiroval legendárním filmem Monty Python a Svatý grál. Jedná se o českou premiéru tohoto představení a možná, že jde o muzikálovou událost sezony.

Heavy metal v Lampě

Ze sobotní hudební nabídky upozorňuji na koncert heavy metalových kapel v Divadle pod Lampou. Vystoupí zde Hysterie, Dark Angels, Word a Interitus. Tahle akcička pro drsnější typy začíná v osm večer.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!