verze pro tisk

Tipy na víkend 13.7.2012- 15.7.2012

Tipy na víkend 13.7.2012- 15.7.2012

Na slunečný víkend to tenhle týden nevypadá. Spíše se budeme schovávat před dešťovými kapkami. Možná i díky tomu stihneme navštívit některé z akcí, které se v závěru tohoto týdne konají.

Bohemia Jazz Fest 2012

V rámci tipů na víkend bych vás dnes na úvod pozval na páteční večer na náměstí Republiky. Zde se uskuteční koncerty v rámci hudebního festivalu Bohemia Jazz Fest, který letos zažívá už sedmý ročník. V Plzni se letos představí kapely Artvark, Craig Taborn and Eric Harland, Dave Holland's Prism Band featuring Kevin Eubanks, Pantoum a The Baker Suite. První kapela, německá Pantoum, začíná hrát od pěti odpoledne.

Pekelný ostrov

Druhá pozvánka směřuje mimo Plzeň, konkrétně do Holýšova. Zde se v pátek a v sobotu uskuteční první ročník open air festivalu s názvem Pekelný ostrov. Představí se zde známé české skupiny, krom jiných například Wohnout, Vypsaná fixa, Katapult, Tleskač, Krucipüsk, Doga nebo Alkehol, jedinou zahraniční skupinou bude Iné Kafe ze Slovenska. Celkem by mělo na festivalu vystoupit kolem 30 skupin.

Kaiser s Lábusem a jejich Výprodej

V sobotu 14.7.2012 se od půl deváté večer odehraje představení populární dvojice Kaiser a Lábus, které nese název Výprodej. Akce se koná v rámci Nebílovského léta 2012 na nádvoří zámku Nebílovy. Jen malé upozornění - akce není přístupná osobám mladším 15 let…

Oživené prohlídky města Plzně

A na závěr ještě jedna zajímavá akce. V pátek 13.7. Se koná další z Oživených prohlídek města Plzně, tentokrát se jedná o večerní variantu prohlídky. Naplánovaná je zbrusu nová trasa i trasa z loňského roku pro ty, co ji loni nestihli. Začátky od 20:30 do 23:30 hodin před vchodem do katedrály sv. Bartoloměje.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!