verze pro tisk

Tipy na víkend 9.11.2012- 11.11.2012

Tipy na víkend 9.11.2012- 11.11.2012

I tento týden přináším několik zajímavých tipů, kam vyrazit o víkendu v Plzni za zábavou a kulturou.

Páteční koncerty

Páteční večer bude ve znamení hudby. V KD Šeříková zahraje známá plzeňská kapela Tleskač. Vyznavačům ska hudby ji asi nemusím představovat. Tleskač nedávnou oslavil jubileum a nyní se vrací opět na scénu. Koncert v Šeříkovce začíná v osm večer, vstupenka stojí 200 Kč.

V Buena Vista Clubu se ten samý večer představí skupina Timudej, která má osobitý styl, jemuž sama přezdívá Timudance. Jedná se o míchání různých hudebních stylů, od latinskoamerické hudby až po balkánské melodie, ska, funky a world music. Začátek koncertu je stanoven na 21:00 hodin.

Hravá sobota s Bambulí a Famfulí

Jdeme na sobotu 10.11.2012. V Měšťanské Besedě se odpoledne koná akce pro děti, která snese název Hravá sobota s Bambulí a Famfulí. Na děcka zde čekají soutěže, hudba a tanečky, akcí je provedou klauni v kostýmech.

Galakoncert v rámci Jazzu bez hranic

V sobotu večer ve Velkém divadle J.K.Tyla vrcholí Jazz bez hranic, uskuteční se zde Galakoncert, na němž vystoupí například zpěvačka Elisabeth Kontoma- nou, která v minulosti obdržela prestižní cenu Vocal Jazz Award. Následovat budou East West European Jazz Orchestra TWINS či Andrej Krasilnikov z Ruska.

Pop 80. let

Ti z vás, kteří mají rádi nostalgii a rádi si poslechnou popík z osmdesátých let, mohou v sobotu večer zajít do House of Blues, kde hraje kapela POPs. V jejím repertoáru jsou cover verze Michaela Jacksona, George Michaela a dalších hitařů, kteří váleli už před dvaceti či třiceti lety.

Animánie

Na závěr dnešních tipů upozorním na začátek festivalu Animánie - Podzimní sklizeň. Ten se koná v Měšťanské Besedě od 10. do 17. listopadu. Jak už z názvu vyplývá., jde o festival animovaných filmů, letos už se koná jeho sedmý ročník.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!