verze pro tisk

Tipy na víkend 16.11.2012- 18.11.2012

Tipy na víkend 16.11.2012- 18.11.2012

Listopad je v polovině, venku už je to taky podle počasí znát. Pakliže plánujete o tomto víkendu vyrazit někam za zábavou, pak si jistě přečtěte následující článek.

Cesta pivních znalců

Páteční večer mají již tradičně zapsán tučným písmem milovnicí piva. V Zachovi pokračuje Cesta pivních znalců. Tentokrát budete mít možnost ochutnat pivo Comenius. Tato silné hořké pivo je pojmenováno podle Jana Ámose Komenského. Vyrábí jej pivovar v Uherském Brodě. Pokud si jej dopřejete, tak pozor - obsah alkoholu 6,0%.

Stan the Man

Večerní pátek je jako dělaný pro kvalitní hudbu. Klubová scéna v Plzni nespí. Tentokrát vám doporučuji koncert Stan the Man. Bluesová pohodička na vás čeká v Music Café Mlýn, vstupné činí 100 Kč, začátek je stanoven na 21:00.

Dětská porta

V sobotu dopoledne mají mnozí z vás hadr na hlavě. Je však potřeba se rychle otřepat, dát si jedno vyprošťovací a vyrazit někam do ruchu. Pokud máte děti, můžete s nimi dopoledne zajít na oblastní kolo Dětské porty, které pořádá Středisko volného času dětí a mládeže. Akce poběhne v Měšťanské Besedě od 10:00 hodin. Budou zde soutěžit mladí hudebníci v žánrech folk a country. Jde o postupové kolo do republikového finále, které bude v únoru v Praze. Vstupné na akci je 60 Kč pro dospělé, pro děti pak 40 Kč.

Tatabojs akusticky

V sobotu večer se koná hudební lahůdka. Do Music baru Anděl dorazí Tatabojs, kteří tentokrát zahrají akustický set, a to v rámci festivalu Animánie- Podzimní sklizeň. Bohužel mám špatnou zprávu pro ty, kteří si doteď neobstarali lupeny - je vyprodáno!

Aerobic show

V neděli se koná zajímavá akce v TJ Lokomotiva. Od 10:00 hodin až do cca 17:00 tu proběhne Face Tour 2012 - aerobic show. Jde o akci, která je určena zejména k inspiraci instruktorů aerobicu, podívat se však může přijít kdokoliv z vás.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!