verze pro tisk

Tipy na víkend 8.2.2013- 10.2.2013

Tipy na víkend 8.2.2013- 10.2.2013

Víkendové tipy jsou tentokráte plné hudby, nechybí ale ani pozvánka na plesy a bály v Plzni a jejím okolí.

Traband

Páteční večer je v Plzni hodně nabitý, vyberou si příznivci téměř všech hudebních žánrů. Prvním tipem je koncert kapely Traband v KD Šeříková. Tato skupina patří mezi nezjnámější alternativní tělesa, která u nás momentálně hrají. Jejich koncerty jsou vždy plné energie a také lidí. Jejich styl je celkem zvláštní, ne nadarmo se mu říká „dechno“, neboť významnou složkou rytmické hudby jsou dechové nástroje. Skupina za léta působení získala již řadu ocenění, a to zejména od hudebních kritiků. Koncert Trabandu začíná v klasických 20:00 hodin.

Další páteční koncerty

Během pátečního večera a noci bude živo také na Roudné. V tamním Saloonu zahraje Extra Band Revival. Kdo zažil zábavy s „Extráčema“, ten si koncert určitě nenechá ujít, byť jde tentokrát o zábavu v sále, což pro tuhle bandu a její fandy není asi ideální, raději hrají v létě na otevřených scénách.

V pátek se konají i další zajímavé koncerty. Namátkou zmíním ještě Red Hot Chilli Peppers Revival, kteří zahrají v Buena Vista Clubu, punkery pak osloví koncert ZNC v Pod Lampou. Vyznavači blues pak mohou vyrazit do Music Café Mlýn na Stan the Man. Začátky všech zmiňovaných koncertů jsou stanoveny na 21:00 hodin.

KITFEST 2013

Sobotní ráno by si měli přivstat ti z vás, kteří mají rádi modely letadel a dalších strojů. V Kulturním domě ve Stodě se koná KITFEST 2013, celostátní výstava plastikových modelů. Její součástí je také divácká soutěž. Akci pořádá od tamní Klub plastikových modelářů a koná se v sobotu 9.2.2012 od 8:00 hodin.

Plesy a bály

A nyní pozvánka na plesy a bály. V Hrádku u Rokycan se koná v místním Domě kultury Hasičský bál, v Lidovém domě ve Starém Plzenci pak Ples staroplzeneckých fotbalistů. O den déle, tedy v neděli, je na programu Ples právníků v plzeňské Měšťanské Besedě a také Ples Centra tance, ten bude hostit pro změnu KD Peklo. Všechny akce začínají v osm večer.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!