verze pro tisk

Tipy na víkend 22.2.2013- 24.2.2013

Tipy na víkend 22.2.2013- 24.2.2013

Během tohoto víkendu máte opět možnost zajít na plesy, v Plzni budou také hrát zajímavé kapely a seskupení, které rozhodně stojí za to vidět.

Pátek

Během pátečního večera se uskuteční dva významnější plesy, na které bych rád upozornil. V prvním případě jde o maškarní ples v Saloonu Roudná, který nese název Roudenské Šibřinky 2013. Ples začíná v půl osmé večer, dostanete se na něj za 150 Kč. Druhým tipem je Retro ples Fondu ohrožených dětí, ten se pro změnu koná od 20:00 hodin v KD Šeříková.

Pokud jde o hudbu, pak můžete zavítat třeba do Divadla pod Lampou, kde zahrají švýcarští Delilahs 77, které navazují na původní Delilahs. V rámci svého vystoupení se budou prezentovat hlavně revivaly The Clash nebo Johnyho Cashe. V rámci koncertu vystoupí i Prague Konspiraci a Bitch & Chips. Vstupné na koncert činí rovnou stovku, akce začíná ve 20:00 hodin. Pakliže jste příznivci Lucie ( která se mimochodem chystá na comeback), pak navštivte Music Café Mlýn, kde od devíti večer zahraje Lucie Revival.

Sobota

V sobotu bych upozornil zejména na koncert kytarového mága Michala Pavlíčka, který přijede se svým Triem, tentokrát do Buena Vista Clubu . Koncert startuje v devět večer, vstupné na místě 200 Kč, pokud stihnete předprodej, pak ušetříte 30 Kč.

Na závěr ještě jeden hudební tip- koncert plzeňské Palice. Ten se uskuteční v House of Blues, rovněž od 21:00 hodin.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!