verze pro tisk

Tipy na víkend 29.3.2013- 31.3.2013

Tipy na víkend 29.3.2013- 31.3.2013

Prodloužený víkend je ideální pro to, abyste vyrazili někam za zábavou. Sportovní nadšenci si jistě nenechají ujít páteční zápas playoff hokejové extraligy, kdy se počtvrté střetnou Indiáni se Slávií. V sobotu pak kolem dvou tisíc lidí vyráží na fotbalový zápas jara do Prahy, Viktorka zajíždí na hřiště Sparty a čeká se velká bitva na hřišti ( a možná i mimo něj…). Kromě těchto mimořádných sportovních akcí však můžete zavítat i na koncerty.

Pátek

V pátek po hokeji se vydejte i s lístkem do KD Šeříková. Hrají zde totiž kapely Doga a Conflict. Kdo při vstupu ukáže vstupenku z hokeje, má lístek na koncert za poloviční cenu, takže namísto 300 Kč zaplatí jenom 150 Kč! Conflict zahraje od 21:20, Doga pak vlétně na scénu od cca hodinu později.

Páteční večer si mohou užít také příznivci punku, pokud zajdou do Lampy. Právě tam zavítají kapely Houba ( z Ústí nad Labem) a polští Leniwiec ( z Jelenie Góry). Tyto kapely jsou dosti vzájemně propojeny, mimo jiné před deseti lety vydali společné album.

Sobota

Zajímavá akce se koná v sobotu v Buena Vista Clubu. Vystoupí zde kapela Timbasa, která snad jako jediná v tuzemsku vyznává kubánský styl timba. Vstupenky lze zajistit v předprodeji za stovku, na místě pak o třicet korun dráž.

V Music Café Mlýn tentýž večer zahrají Rolling Stones Revival Prague, takže jsou vítáni všichni příznivci nesmrtelných Stounů. Koncert začíná v tradičních devět večer.

Neděle

Ani neděle nemusí být tentokrát odpočinkovým dnem, vždyť volno je i v pondělí. Vyrazit tak můžete třeba do Kramolína na koncert legendárního Brutusu. Zábava proběhne v tamní hospodě U Kabátů, začátek cca ve 20:00 hodin.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!