verze pro tisk

Tipy na víkend 19.4.2013- 21.4.2013

Tipy na víkend 19.4.2013- 21.4.2013

Konečně jsme se dočkali pěkného počasí, které se má ale na víkend opět změnit. Pokud bude chladno, nevadí. Zajít můžete do některého z klubů na koncert, v neděli pak třeba do divadla.

Pátek

První tip na páteční večer směřuje k fanynkám ( a fanouškům?) Dalibora Jandy. Tento oblíbený zpěvák, který frčel zejména v osmdesátkách, přijede do Parkhotelu Plzeň oslavit své kulaté jubileum, letos totiž slaví 60 let! Koncert začíná v 19:00, Janda vystoupí s kapelou Prototyp. Těšit se prý můžete na všechny jeho nejslavnější hity.

Hudba trochu ( spíše hodně) jiného žánru na vás čeká ten samý den v Šeříkovce. Od 20:00 hodin tam vystoupí skupina Marsyas se Zuzanou Michnovou. Kapela, jejíž počátky se datují do roku 1973, prošla za čtyři desítky let mnoha změnami. Právě Zuzana Michnová je jedinou členkou, která v Marsyas hraje po celou dobu.

Sobota

Sobotní dopoledne můžete opět po čase vyrazit do ZOO, kde se koná akce v rámci oslav Dne Země. Celodenní program zahrnuje krom jiného také vyvrcholení soutěže ve sběru hliníkových potravinářských obalů ve školách a domácnostech, která se letos konala již posedmé.

Večer pak můžete podpořit klub Kačaba v Buena Vistě, kde se pro tento klub uskuteční benefiční koncert. Začátek akce v devět večer.

Neděle

V neděli navštivte třeba c.k. Divadlo PLUTO, kde se hraje komedia Oldřicha Dudka „Paparazzi aneb Intimní život bulvárního fotografa“. V hlavní roli hraje Lukáš Langmajer, další role obsadily Pavla Bečková, Zuska Velichová, Iva Malatová.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!