verze pro tisk

Tipy na víkend 10.5.2013- 12.5.2013

Tipy na víkend 10.5.2013- 12.5.2013

Tipy na víkend jsou tentokrát ve znamení alternativního divadla, velkolepého koncertu Kabátu a několika menších akcí. Jako už tradičně má být před víkend chladno a deštivo, tak snad vás to neodradí a nebudete zalezlí doma u televize.

Festival Move in Station

Již od středy 8.5. Až do neděle 12.5.2013 se v Plzni koná festival Move in Station, jehož hlavním působištěm je areál nádraží na Jižním Předměstí. Tento fesťák, který je zaměřen na experimentální divadlo, navazuje na dřívější akci Velká inventura. Pořádá jej kulturní středisko JOHAN. Kromě divadelních představení souborů z tuzemska i zahraničí se můžete těšit na workshopy, výstavy a neformální diskuze. Kompletní program je k dispozici na webových stránkách johancentrum.cz .

Sobota

Na sobotní večer se už jistě těší všichni příznivci rockové skupiny Kabát. Ten totiž dorazí do ČEZ Arény a představí se zde spolu s Bigbandem. Čeká vás trochu jiná úprava jejích hitů. První polovina koncertu se odehrává klasicky, v druhé půlce se již zapojuje Bigband. Ohlasy na předchozí koncerty v tomto spojení jsou sice rozporuplné, nicméně může to být zajímavá změna. Koncert na Zimním stadionu začíná v osm večer. Vstupenky jsou od 400 do 550Kč.

Nyní z trochu jiného soudku. Na Bolevecké návsi se v sobotu odpoledne konají Bolevecké slavnosti, které pořádá Centrum dětí a rodičů. Akce už patří mezi tradiční, poprvé probíhala už v roce 2001. Jde především o zábavu pro děti, na které zde čekají divadelní představení, tvůrčí dílny a zábavná pohádková stanoviště. Program začíná ve 14:00 hodin.

V sobotu večer kromě koncertu Kabátů můžete zajít také do Zach´s Pubu , kde od 20:30 probíhá akce s názvem FIFTY: Mediterian, Xavier Baumaxa, Švihadlo.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

kviYyB8yE3

neděle, 7. srpen 2016
13:53

You got to push it-this esistneal info that is!


posted by: kviYyB8yE3 (rrvgckd49h(a)outlook.com) [Odpovědět]