verze pro tisk

Tipy na víkend 26.7.2013- 28.7.2013

Tipy na víkend 26.7.2013- 28.7.2013

Tipy na tento víkend jsou ve znamení filmu a festivalu. Pozvu vás na fesťák v Plzni a také do letního kina, když už je venku tak pěkně.

In Pilsen Fest

Plzeň se o tomto víkendu těší na hudební festival. Nese jednoduchý název In Pilsen Fest, s podtitulem Beer and Musicc Open Air.

Festival je dvoudenní, probíhá v pátek i v sobotu v areálu Škodalandu. Cestu na něj si najdou hlavně příznivci bigbítu. V pátek zde zahrají třeba Sifon, Oddysea, legendární Turbo nebo Walda Gang.

Ještě zajímavější kapely na váš čekají v sobotu, kdy se představí mimo jiných Palice, Kečup a headliner ze Slovenska No Name. Vstupenky jsou docela v pohodě, jednodenní stojí rovné kilčo, za dvoudenní vstupenku pak dáte 150Kč.

Letní kino Amfiteátr Lochotín

Vzhledem k tomu, že má být o víkendu hezky a čekají se extrémně vysoké teploty, asi nikdo nebude chtít večer trávit v multikině. Raději si zajděte do letňáku vedle ZOO. Tam se po celé léto každý den promítají filmy pod širým nebem. Sice nejde o novinky, ale i tak to může být dobré zpestření.

V pátek se promítá Milionář z chatrče, v sobotu Let´s Dance: Revolution a v neděli Smrtonosná past: Opět v akci. Začátky vždy od půl desáté. Na místě si dáte pivko a něco na zub ve stánku.

Užijte si pravý červencový víkend, ať už v kině, na festivalu nebo někde jinde.


Hodnocení

Hodnocení: 4 hvězdiček/ Hodnoceno: 1x

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!