verze pro tisk

Tipy na víkend 16.8.2013- 18.8.2013

Tipy na víkend 16.8.2013- 18.8.2013

Tento víkend je v Plzni ve znamení fotbalového mače mezi Viktorkou a Spartou. Kdo nemá lístky, má smůlu. Můžete se ale vydat i na jiné zajímavé akce, které se v regionu od pátku do neděle konají.

Pátek

V pátek vás pozvu na koncert Zvlášňý školy, který se koná v Čižicích na jižním Plzeňsku. Tahle skupina, která mimochodem nahrála hymnu plzeňských hokejistů, zahraje od 21:00 hodin. Můžete se těšit na všechny její oblíbené hity. Zábava určitě bude stát za to.

Sobota

Fotbalový šlágr Gambrinus ligy

V sobotu je kulturní program o tomto víkendu nejnabitější. Už v úvodu jsem zmínil fotbalový hit mezi FCVP a Spartou, který začne ve čtvrt na devět večer. Bude plný dům, takže atmosféru lze očekávat opět na nejvyšší úrovni.

Historická vozidla v Dobřanech

Na náměstí v Dobřanech bude v sobotu po celý den probíhat výstava historických vozidel. Od 11:00 hodin pak proběhne jízda. Akce nese název Memoriál F.A.Elsnera.

Neckyáda

V Malesicích startuje od 14:00 hodin Neckyáda, na které se jistě vyřádí spousta lidí. Akcička se k večeru přesune do areálu U Mže v Plzni Křimicích.

Šumava Rocks 2013

V Sušici v sobotu bude znít rock. Na ostrově Santos se totiž uskuteční už dvacátý ročník Šumava Rocks, memoriálu Radka Holého. Fesťák začíná ve tři odpoledne. Těšit se můžete třeba na MIG 21, Dana Bártu s En.dru, Prago Union, Záviše nebo DJ´s. Festivalem bude provázet Zdeněk Suchý s Luďkem Hrzalem. Vstupenky jsou na místě k mání za 400Kč.

Tak si víkend pořádně užijte. Má být krásně, tak pro sedět doma!


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!