verze pro tisk

Tipy na víkend 6.9.2013 - 8.9.2013

Tipy na víkend 6.9.2013 - 8.9.2013

Tentokrát vás s tipy na víkend pozvu na festival do Dobřan i do Plzně a také na pohybový kurz.

Radbuza Fest 2013

Na náměstí T.G.M v Dobřanech se o tomto víkendu koná Radbuza Fest. Páteční start akce je od sedmi večer, v sobotu se pak hudba rozezní už ve dvě odpoledne. V pátek se těšte na kapely Mouřenec, Coda, Vizír a Zvlášňý škola.

Sobota má program mnohem bohatší. Kromě doprovodných akcí pro seniory si opět přijdou na své hlavně milovníci dobré hudby. Bude se hrát ve znamení revivalů. Takže se těšte na songy od Deep Purple, Uriah Heep, Ozzyho Osbourna nebo Kiss.

reMIND Festival

A máme tu další akci v rámci projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015. Tentokrát se jedná o první ročník land artového festíku s názvem reMIND Festival.

Koná se v Lomečku ve Starém Klíčově u Mrákova. Vystupují Skyline, DJ Elektra /PT/, DVA, Ondřej Smeykal, Pavel Plánka, Bear Love /UK/, Philip TBC, Dead Sailor a VJ Mimo TV, v sobotu pak Rapoon /UK/, Zen Baboon /Portugal/, Lenka Dusilová a Zdeněk Bina s Janem Urbancem. Vstupné už bohužel jen na místě, předprodej byl ukončen.

Kurz Hoop Dance

V neděli můžete zajít na Kurz Hoop Dance, který proběhne v areálu bývalého pivovaru na Světovaru. Tento kurz je zaměřen na pohybové cvičení, které napomáhá tělo zbavit se přebytečného tuku, zlepšuje celkovou kondici a zpevňuje svaly. Akce začíná ve 14:00 hodin.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!