verze pro tisk

Tři sestry Gambrinus Tour 2010

Tři sestry Gambrinus Tour 2010

Populární punk-rocková skupina Tři Sestry zavítá ve středu 16. června 2010 v rámci Gambrinus Tour 2010 do Plzně. Letošní koncert se ponese ve znamení oslav 25. narozenin kapely. Fanoušci se již teď mohou začít těšit na překvapení, která pro ně Tři sestry připravily. Rozhodně lze očekávat velkou show a oslavu.

Turné odstartovalo v Ústí

Tři sestry vyrazily letos již poosmé v řadě na legendární rockový cirkus Gambrinus tour po České republice. V rámci této tour obrazí kapela od května do září symbolických 25 koncertních open-air areálů, aby společně se svými fanoušky oslavila čtvrt století na hudební scéně.

První zastávkou Gambrinus tour 2010 bylo 28. května letní kino v Ústní nad Labem. Plzeň je na řadě 16. června a koncertová šňůra bude završena 11. září v Kadani v zámecké zahradě.

Na co se mohou plzenští fanoušci těšit?

Tak především na pořádnou oslavu! Celá Gambrinus tour se letos nese v duchu opulentních oslav k 25. výročí existence bandu. Jak sama kapela uvádí na svých stránkách: „Přijďte to se sestrami zapít a podpořit je do dalších let!“

I letos jsou pro návštěvníky přichystány bohaté videoprojekce a stylizovaný hostinec přímo na pódiu, kde poteče plným proudem pivo Gambrinus a bude se rozlévat peprmintka z Božkova.

Fanoušky rozehřejí již téměř tradiční předskokani kapely – E!E, Doctor P.P. a De Bill Heads. Během více jak dvouhodinového vystoupení Tří sester se návštěvníci koncertu mohou těšit na songy ze zbrusu nového alba „Lázničky“. Album Lázničky by prý posluchačům mělo osvětlit „filozofické směřování skupiny na prahu středního věku“.

Kdy, kde a za kolik?

Plzeňský koncert se uskuteční 16. 6. 2010 od 18 hodin v areálu za nákupním centrem Plaza. Vstup do areálu bude již od 17 hodin. Lístky jsou k sehnání v předprodeji za 250 Kč, na místě za 290 Kč.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!