verze pro tisk

Tipy na víkend 18. - 20.6.2010

Tipy na víkend 18. - 20.6.2010

Tak to byl zase týden. Ještě, že už bude zase víkend a konečně je čas taky něco pořádného dělat :) Akorát, že tentokrát toho je tolik, že se to nedá všechno stihnout, takže vybírejte:

Pátek

Hned v pátek jsou tu na výběr tři akce. Pro milovníky Káji Gotta tu mám opravdu chuťovku – hraje totiž v Nepomuku na náměstí! Doprovod mu bude dělat Felix Slováček a Pavel Větrovec. A bude hodně narváno, takže hned po práci vyrazit!

Pro Plzeňáky a hlavně pro ty ze Slovan se bude konat v pátek Den Slovan. Zčátek je už od desíti ráno - pracující mají tedy smůlu, ale stejně bude denní program spíše pro děti. Ale večer můžeme stihnout skupinu Mefisto a v deset večer závěrečný ohňostroj.

A teď pořádná diskopařba – Mlýn paráda, k oslavě 600ti let Kalikovského mlýna. Akce začne pod moderátorským vedením Leoše Mareše v pět odpoledne přehlídkou sportovních aut a motorek, pak modelek Agata models a večer to můžete rozjet s Leošem na diskotéce. Vstup je (kupodivu pouhých) 150 ,- ale možná už bude vyprodáno... Tak to bude asi dražší:)

Sobota

Sobotní den je možné strávit celý v posteli, po noční jízdě, anebo třeba na Bahnech ve Strašicích. Přehlídka letectva, armády, Policie ČR, vojenské policie - spousta hluku, bahna, ale i zážitků nebude pro ty, co bolí ještě ze včerejška hlava:) Ale kdo přijede a podaří se mu zaparkovat, může si vyzkoušet trenažér auta a motorky nebo simulátor nárazu a nakoupit z armádního výprodeje neškodných věcí či nepotřebného oblečení.

A cestou zpět (nebo i cestou tam) se můžete stavit na Dýšinských pivních slavnostech . Po ochutnávce moku z 15ti soutěžních pivovarů se už nejspíš ani dál nedostanete:)

Pro festivalové cestovatele pak v Nepomuku festík Nefestík (pokračovatel tradičního NepalFestu) na třech scénách představí na 15 kapel, 15 DJů, písničkářů a divadelních souborů, vše v rytmu reggae, ska, punk i hardcore. Není nad výběr:)

Kdo radši sleduje, než by se snad do tance zapojoval, pro toho je tu jistě zajímavá battle akce v Buena Vista Clubu CUBE 2010 – taneční soutěž v něčem, čemu se říká: popping, housedance, toprock, footwork a waaching. No, co to je se asi budu muset jít podívat:)

A nakonec....Filmové noci na Amfíku! Za kilčo (nebo za plotem zadáčo:)) každý večer jeden film a to od 18. do 27. června. Od pátku do neděle jsou pak k vidění Ženy v pokušení, Robin Hood a Iron man 2.

Tak ten víkend užijte a přežijte a zase za týden!!


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!