verze pro tisk

Czech Rock Block 2011

3. srpen 2011

Ještě před začátkem léta nebylo jasné, zda se podaří uskutečnit další ročník tradičního festivalu Czech Rock Block v Plasích. Nakonec však organizátoři oznámili, že akce bude a hned vytáhli na světlo světa kapely, které o tomto víkendu na louce zahrají.

Czech Rock Block letos slaví plnoletost, ve dnech 5.8.- 6.8.2011 se totiž uskuteční už 18. ročník. A k tomuto výročí se podařilo zajistit opravdu zvučná jména v čele s kapelou Kabát. Kabáti zahrají v sobotu od 23:00 a příznivci se mohou těšit na průřez celou jejich tvorbou. Koncert této dnes již legendární kapely bude trvat celých devadesát minut, takže se dočkáme spousty hitovek z jejich repertoáru.

Pátek

Czech Rock Block však startuje již v pátek, kdy zahrají převážně regionální skupiny na „B“ scéně. Vystoupí zde například Greymon, Empire, Dva a půl cvrčka, Root, Merlin a další, vše zakončí o půlnoci Fata Morgana.

Sobota

Hlavní program je plánován na sobotu. První koncerty začínají již dopoledne, je tak potřeba se pořádně připravit, abyste vydrželi po celý den poslouchat rockový nářez. Kromě již zmíněného vrcholu v podobě kapely Kabát se představí i mnohé další stálice české rockové scény - Harlej, Alkehol, Arakain, Mandrage, E!E, Törr, Debustrol, Walda Gang, DeBill Heads, Sunset Strip atd. V akci budou dvě pódia, přičemž to hlavní je velmi speciální. Stavělo se pět dní a těšit se můžete na skvělou show plnou efektů a výtečného zvuku.

Na Czech Rock Block se lze dopravit pomocí speciální rockové linky, která jezdí z konečné linky č. 1 na Bolevci a také z Mostu. Ti z Vás, kteří si nezakoupili vstupenky v předprodeji ( 600 Kč), si lístek mohou koupit na místě za 700 Kč.

Tak nezapomeňte- Czech Rock Block 2011 již tento víkend!

Zobrazeno: 3936x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!