verze pro tisk

Tipy na víkend 11.1.2013- 13.1.2013

9. leden 2013

První tipy na víkend v letošním roce jsou tu! Ani tentokrát nechybí pozvánka na zajímavé akce, které se uskuteční v Plzni.

Latin Party

Páteční večer můžete zavítat do Kollárovy ulice, konkrétně do Buena Vista Clubu. Zde se koná Latin Party taneční školy Maestro. Kromě klasických latino tanců v podání profesionálních tanečníků i kursistů budou předváděny méně známé tance, jako jsou Zouk nebo Kizomba. Tyto tance si navíc budete moci sami vyzkoušet v rámci mini kurzu. Akce začíná v půl osmé večer, vstupné je v předprodeji 90 Kč a na místě pak 130 Kč.

Mišík a Hlas- společný koncert legend

V sobotu dorazí do Plzně rockové legendy. Na společném koncertě opět v Buena Vistě totiž zahrají Vladimír Mišík a Etc. společně s Ivanem Hlasem. Obě jména asi rockovým fanouškům netřeba dlouze představovat. Jen uvedu, že Vladimír Mišík se svojí tradiční sestavou zahraje písně ze zatím posledního studiového alba Ztracený podzim, které vyšlo v roce 2010, chybět však nebudou ani starší pecky. Ivan Hlas pak zahraje písně staršího data vydání, tedy z dob, kdy byl na výsluní popularity. Společný koncert začíná v sobotu od 21:00 hodin.

ZOO trhy

V sobotu dopoledne se v KD Peklo konají trhy. Nejde však o klasické trhy, ale o ZOO trhy, kde uvidíte spoustu zvířat, včetně exotických, dále pak také rostliny, minerály a různé chovatelské pomůcky. Kromě možnosti nákupu zde budete moci využít také veterinární poradnu. Akce startuje v 8:00 hodin a potrvá celé dopoledne.

Palice

Jedna sobotní pozvánka míří mimo Plzeň. Ve Spáleném Poříčí zahraje plzeňská formace Palice. Koncert se koná v Music Clubu Sklep od 20:00 hodin. O zábavu tak ani v Poříčí nebude nouze.

Zobrazeno: 3140x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

vjbOSYABp4

neděle, 7. srpen 2016
10:27

I lovee that book, she will too! One of my favorite chhdoilod memories is when my Dad would come home from work and drive me and my sisters around in the bed of his truck! haha we LOVED it!!!


posted by: vjbOSYABp4 (wlldfqdb(a)outlook.com) [Odpovědět]