verze pro tisk

Tipy na víkend 12.10.2012 - 14.10.2012

11. říjen 2012

Celý víkend má propršet, podzim se definitivně přihlásil. A tak tentokrát tipy na víkend budu směřovat do plzeňských klubů a divadel.

Hudba o víkendu

V pátek 12.10.2012 se v Buena Vista Clubu v Kollárově ulici koná ROCK'N'ROLL TOUR 2012. Jde o jeden ze šňůry koncertů, na němž vystupuje několik kapel. Hlavním aktérem, respektive v tomto případě aktérkou, bude Bára Zemanová, která vystoupí se svým Bandem. Tu během večera postupně vystřídají skupiny Imodium, Goodfellas a Pillow Fight. Na návštěvníky tak čeká celkem bohatá přehlídka zajímavých kapel. Příjemným zjištěním je nízká cena vstupného. Na koncert se dostanete za 130 Kč, vstupenky v předprodeji pak stojí jenom 80 Kč. Začátek akce je v tradičních 21:00 hodin.

V sobotu zve Zach´s Pub na koncert americké kapely Jean Marx Express. Jde o newyorskou partičku, která hraje black rock blues. Začátek koncertu je naplánován na půl devátou večerní, vstupné činí 130 Kč na místě, 100 Kč v předprodeji.

Divadlo Járy Cimrmana

Pátek a sobota budou v Plzni také ve znamení návštěvy Divadla Járy Cimrmana. V kulturním domě Peklo zahrají jeho aktéři v pátek České nebe, v sobotu pak jednoaktovou operu Cimrman v říši hudby, která bude doprovázena tradiční osvětovou přednáškou. Těšit se můžete na Zdeňka Svěráka, Miloně Čepelku či Jana Hrabětu. Začátky představení od 19:00 hodin. V tuto chvíli zbývá několik posledních vstupenek.

Akce v OC Plzeň

V neděli odpoledne se můžete s celou rodinou zajet podívat do OC Plzeň na Rokycanské třídě, kde se od 15:00 hodin koná show s názvem „Každá je krásná“. Akce je zaměřena na zdravý životní styl, módu a pohyb. Během odpoledne zde vystoupí Marek Ztracený, který zároveň uspořádá i autogramiádu.

Zobrazeno: 3174x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!