verze pro tisk

Tipy na víkend 1.3.2013- 3.3.2013

1. březen 2013

Máme tu první březnový víkend a s ním i tradiční tipy na víkend. Tentokrát vás pozvu především na hudební akce, které se konají v Plzni a okolí. V nabídce však nechybí ani jedna z posledních plesových akcí této sezony.

Pátek

V pátečním kulturním programu bych vyzdvihl dvě akce, které stojí za pozornost. Tou první je Ples Divadla J.K. Tyla, který se koná od osmi večer v prostorách Měšťanské Besedy. Plesová sezona vrcholí, už nebudete mít tolik šancí si zatančit a pobavit se, takže pakliže patříte mezi milovníky plesů, zajděte si v pátek večer na divadelní ples.

V pátek od devíti večer zahraje v Kollárově ulici, konkrétně v Buena Vista Clubu, skupina Pilsen Queen Tribute Band. Tato kapela považuje Buenu za svůj domácí klub a vždy to zde dokáže parádně rozjet. Hity od Queen nestárnou, přesvědčit se o tom můžete na vlastní kůži, pokud zavítáte do Bueny 1.3.2013 od 21:00 hodin.

Sobota

I na sobotu bych vás upozornil na koncert v Buena Vista Clubu. Tentokrát sem přijedou dva významní představitelé české hudební scény - Vladimír Mišík a Ivan Hlas. Mišík zahraje se svou stálou kapelou Etc. Koncert začíná ve 21:00 hodin.

Kdo upřednostňuje vážnou hudbu, ten může v sobotu večer vyrazit do KD Peklo. Právě tam se uskuteční koncert vokálně instrumentálního souboru Ensemble, který těší příznivce vážné hudby již téměř třináct let. Koncert začíná v 19:00 hodin.

Na závěr jedna mimoplzeňská pozvánka. V Hořovicích na Berounsku, což z Plzně není zas tak daleko, zahraje herec a písničkář Jiří Schmitzer. Tohoto jedinečného chlapíka asi netřeba více představovat. Koncert se koná v místním kulturním domě Labe od osmi večer.

Zobrazeno: 3088x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!