verze pro tisk

Tipy na víkend 15.3.2013- 17.3.2013

15. březen 2013

Tipy na tento víkend jsou nabité skvělými akcemi- Žebřík 2013, koncert Spirituálu Kvintet či Souboj Titánů.

Pátek

Žebřík 2013

Jedna z největších akcí celého roku se koná v Plzni právě o tomto víkendu. V pátek totiž proběhne jubilejní dvacátý ročník hudební ankety Žebřík, jejíž vyhlášení je tradičně spojeno s koncertem mnoha známých kapel. Tentokrát se můžete těšit například na Nightwork, Mňágu a Žďorp, Chinaski nebo slovenskou zpěvačku Celeste Buckingham, pro níž to bude vůbec první koncertní vystoupení na území České republiky. Programem provází již tradiční dvojice Tomáš Hanák a Klára Vytisková. Akce začíná v Parkhotelu na Borech ve 20:00 hodin, po skončení oficiální akce se určitě vypravte i na after party. Páteční noc bude velká!

Další akce v pátek

Pro vyznavače bojových sportů tu mám jeden zajímavý tip. V hale TJ Lokomotiva Plzeň se totiž v pátek od 17:00 hodin koná Souboj Titánů. Během večera si to zde v ringu rozdají špičkoví profíci. Ještě před samotným zahájením můžete premiérově shlédnout i vážení zúčastněných bojovníků, které proběhne v prostorách Galerie Slovany.

Další tip na páteční večer směřuje do KD Šeříkovka. Zde se po čase objeví kapela Arakain. Její koncert začne v osm večer, vstupenky jsou stále k dispozici.

Sobota

Sobota je ve znamení oslav svátku sv.Patrika. V Plzni je tradičně nejlepším místem pro tyto oslavy Zach´s Pub, kde od 20:00 hodin večer začíná St. Patrick's party. Kromě toho můžete zajet třeba do Music clubu Starý Plzenec, kde zahraje Lucie Revival.

Neděle

I v neděli se koná jeden významný koncert. Do Měšťanské Besedy totiž dorazí legendární Spirituál Kvintet, folková kapela, která existuje již od roku 1960. Za dobu její existence se v ní vystřídalo již mnoho známých tváří ( například Jan Nedvěd, Karel Zich nebo Irena Budweiserová). Aktuálně dorazí představit své poslední album z roku 2012, jež nese název Čerstvý vítr.

Zobrazeno: 3101x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!