verze pro tisk

Tipy na víkend 15.6.2012 - 17.6.2012

15. červen 2012

O tomto víkendu se uskuteční několik zajímavých akcí, na které je dobré upozornit.

Stříbrské slavnosti

O víkendu můžete zavítat do Stříbra, kde se od pátku do neděle konají tradiční Stříbrské slavnosti. Akce je tentokrát pořádána ve spolupráci s rádiem Blaník. V areálu bývalých kasáren na Třídě 5. května na vás čekají pouťové atrakce, vystoupení historických souborů a také hudebních těles ze Stříbra o okolí i z partnerských měst z Německa. Chybět nebude ani představení souboru ze Základní umělecké školy ve Stříbře. K tomu všemu je součástí akce vystoupení populární kapely Děda Mládek Illegal Band.

Sifon

V pátek večer se koná zajímavý koncert v plzeňském klubu House of Blues. Představí se zde legendární kapela Sifon, která je pro západočeské fanoušky rocku jednou z ikon. Přestože kapela hraje již notnou řádku let, neztratila nic ze svého umění a tak se určitě bude na co dívat. Koncert Sifonu začíná v 21:00 hodin.

Zámecké slavnosti v Křimicích

V sobotu 16. června začínají v Křimicích Zámecké slavnosti. Jednotlivé akce, které jsou součástí těchto slavností, budou postupně probíhat přes celé léto až do poloviny září, kdy je ukončí Křimická pouť. Tuto sobotu nás čeká od 15:00 hodin Dětské odpoledne, jehož vyvrcholením bude promítání celovečerního filmu F.A.Brabce „V peřině“, projekce začíná v půl desáté večer. Předtím na děti čeká krom jiného lanová dráha, využít budou moci i hrací louku a v rámci akce si mohou vyzkoušet také různé dovednostní soutěže.

Čmelák Fest 2012

V sobotu je program opravdu nabitý. Ve Škodalandu u Borské přehrady se uskuteční Čmelák Fest 2012. Program startuje už v poledne a čekají na vás skupiny Švihadlo, V3SKA, Frajara Putika a další. Afterparty se pak koná v klubu Buena Vista. Vstupenky jsou k dostání na místě za 250 Kč, samotná afterparty pak stojí 100 Kč.

Zobrazeno: 3352x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!