verze pro tisk

Tipy na víkend 16.12. - 18.12.2011

16. prosinec 2011

Už jen týden nás dělí od Vánoc. Kdo si chce zkrátit čekání na dobu, kdy bude rozbalovat dárečky, může i tento víkend navštívit několik zajímavých akcí. Návštěva kina, koncerty či divadlo - to vše lze v Plzni o víkendu zakusit.

Koncerty

Před Vánoci probíhá poměrně velké množství koncertů. Kapely se loučí s letošním rokem a svými fanoušky. Pro tento víkend upozorníme třeba na Latino party v Buena Vista Clubu. Kdo má rád latinsko-americkou hudbu, ten zde určitě nebude chybět.

V neděli se zase za muzikou vydají všechny milovnice Petra Koláře. Populární zpěvák, který před lety hrál například v Arakainu, dnes svými koncerty potěší spíše něžnější pohlaví nežli rockery, kterým se naopak tento zpěvák stal spíše pro smích. Jeho romantické písničky si s Petrem Kolářem budete moci zazpívat v Parkhotelu v neděli 18.12.

Divadlo

V sobotu 17.12. Se ve Velkém divadle J.K.Tyla uskuteční premiéra hry Williama Shakespeara Macbeth. Úpravu si vzal na starost Jan Burian a Marie Caltová, J. Burian je zároveň režisérem. Ve hře uvidíme třeba Martin Stránského, Zdeňka Muchu, Pavla Pavlovského či Zorku Kostkovou. Na slavnou tragédii je k dostání ještě pár posledních lupenů. Ve stejný den se v Komorním divadle hraje muzikál Evita.

Kina

Vzhledem k tomu, že venku bude asi celý víkend pošmourno, mnoho z nás se půjde raději zabavit do kina. Plzeňská kina tradičně nabízejí všechny fláky, které jsou v prosinci v kurzu. V Cinema City tak můžeme navštívit třeba Hranaře, nový Mission: Impossible - Ghost Protocol nebo Rumový deník s Johny Deppem. Cinestar láká třeba na Poupata, což je český film, který je mnohými kritiky označován za jedno z nejpříjemnějších překvapení letošní roku.

Zobrazeno: 3931x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!