verze pro tisk

Tipy na víkend 17. - 19. prosince 2010

17. prosinec 2010

Předvánoční shon, leckdy až šílenství, vrcholí… Ale vy se přece stresovat nemusíte – zajděte si na nějakou příjemnou akci, kde přijdete na jiné myšlenky než co komu honem rychle na poslední chvíli ještě koupit. Poslední víkend před Vánocemi je nabitý různými zajímavými akcemi. Podívejte se s námi na několik tipů, jak si zpestřit třeba adventní neděli!

V pátek na koncert

KD Šeříkovka bude v pátek od 20.00 hodin patřit kapele Extraband Revival, která volně navazuje na tvorbu známého Extra Bandu. Skupina hraje také skladby od Whitesnake či Gotthard nebo největší hity Gepardu, což jistě ocení všichni jejich fanoušci. Chcete-li vyrazit, vstupenku koupíte za 150 Kč.

V sobotu třeba do kina nebo do divadla

A co v sobotu? Co třeba vyrazit do kina? Máme pro vás tip na film, při kterém určitě přijdete na jiné myšlenky. Řeč je o novém českém snímku Bastardi, který vypráví pravdivý příběh z prostředí jedné současné základní školy. Bastardi se promítají v Měštanské besedě od 17.00 a 19.30 hodin, ve stejnou dobu pak i v neděli. Lístek pořídíte za 99 Kč.

Je libo raději kulturní vyžití v divadle? Náladu si můžete zlepšit při představení Mandarinkový pokoj, což je pět komediálních povídek odehrávajících se v jednom pařížském hotelovém pokoji. Na Mandarinkový pokoj si můžete zajít do Divadla Dialog, kde začíná od 19.00 hodin a vstupenka stojí 60 Kč.

Adventní neděle na zámku Nebílovy

Adventní neděli si můžete zpestřit třeba návštěvou zámku Nebílovy, kde se konají adventní prohlídky, a naladit se tak do té pravé atmosféry Vánoc, ne do té stresující, jak ji dnes už většina z nás prožívá.

Prohlídky vánočně vyzdobeného a provoněného zámku začínají v 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 a 16.00 hodin. Společně se vstupenkou dostanete zdarma i vynikající svařák. Proběhne zde také vánoční koncert zpěvů a koled, který jistě přispěje k příjemné předvánoční náladě.

Zobrazeno: 3695x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!