verze pro tisk

Tipy na víkend 20.4.2012- 22.4.2012

20. duben 2012

Tipy na víkend budou tentokráte směřovány především na páteční večer, kdy se v Plzni a okolí uskuteční několik zajímavých akcí. Na závěr pak upozorním na začátek filmového festivalu Finále.

Miss Plzeň 2012

Milovníci krásných mladých slečen už určitě dávno mají zakoupené vstupenky na Miss Plzeň 2012. Volba se uskuteční v pátek od 19:00 hodin v Parkhotelu v Plzni na Borech. Kromě přehlídky všech účastnic se představí také známé kapely a zpěváci. Během večera, kterým provede Míra Hejda, zazpívají Václav Neckář či Marek Ztracený.

Rytmus

Dnes večer se uskuteční také koncert slovenského rappera Rytmuse. Akce je nazvána „The Best of Rytmus“, takže to asi bude to nejlepší, co tenhle týpek doposud stvořil. V rámci akce, která se koná v Buena Vistě od 21:00, vystoupí v doprovodném programu třeba DJ Ramel. Vstupné v předprodeji 199 Kč, na místě pak 250 Kč.

Jaksi Taksi

A ještě jedna pozvánka na páteční večer, tentokráte do Kralovic. Ve zdejším Lidovém domě zahraje známá punková kapela Jaksi Taksi, která zde představí svoje poslední album „Zachovej paniku!“. Celé tour, jehož je tento koncert součástí, je pojmenováno „Snowboardonline.cz“.

Ill Fish hlásí návrat

A jdeme na sobotu. Opět je tu pozvánka do Kollárovy ulice, konkrétně tedy do klubu Buena Vista. V sobotu tu totiž po půlroční odmlce hrábnou do strun Ill Fish. Plzeňská kapela, která však dnes má ve svém středu i zahraniční zastoupení, vystoupí se zcela novými písněmi, které pocházejí z očekávaného alba „Reshaped". Jako hosté se představí němečtí Accused Drug. Začátek v tradičních 21:00 hodin.

Začátek festivalu Finále

Na závěr tu mám upozornění na neděli, kdy se koná slavnostní zahájení filmového festivalu Finále. Tento fesťák má už dlouhou tradici, letos jde o 25. ročník. Ve Velkém sále v Besedě se v rámci zahájení promítne dokument Umanutá ( kamera a režie Miroslav Janek).

Zobrazeno: 3414x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení

Hodnocení: 5 hvězdiček/ Hodnoceno: 1x

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!