verze pro tisk

Tipy na víkend 2.11.2012- 4.11.2012

2. listopad 2012

Tipy na následující víkend budou převážně hudební, pozvu vás ale také do divadla.

Odyssea

V pátek mohou směřovat vaše cesty třeba do Šeříkovky. Zde se od osmi večer uskuteční koncert legendy Odyssea, tedy kapely, jejíž historie spadá až do počátku 80. Let. I v dnešní době má skupina mnoho příznivců, což ostatně vedlo k tomu, že se po několika letech dala opět dohromady. Odyssea je typickou kapelou, jejíž hudba je určena pro milovníky zábav a tancovaček. Na koncert si tak můžete směle vyjít s přítelkyní. Vstupné na koncert je 200 Kč, dají se koupit i přes Plzeňskou vstupenku.

Lise

Výrazně odlišná hudba bude znít v pátek večer v Zach´s Pubu . Zde se uskuteční jedna z posledních akcí v rámci dvacátého ročníku Bonjour Plzeň- koncert francouzské šansoniérky Lise. Festival Bonjour Plzeň je zaměřen na francouzskou kulturu, v Plzni probíhá již od 25. října vyvrcholí příští týden ve středu 7. listopadu. Koncert Lise v Zachovi začíná opěr ve 20:00 hodin.

Debustrol a Törr

I v sobotu můžete zamířit do KD Šeříkovka. Tentokrát zde zahrají tradiční tuzemské metalové kapely- Debustrol a Törr, tedy skupiny, které baví metalové příznivce již pěnkou řádku let. Počátky Debustrolu sahají do roku 1986, Törr pak byl založen dokonce v roce 1977, a to Otou Herešem a Pavlem Kadeřábkem. Současná sestava je Ota Hereš, Radek Sladký a Bart Bartoš. Vstupenky na koncert v sobotu od 20:00 hodin koupíte za 220 korun.

Dívčí válka

Nedělní večer můžete strávit třeba v Měšťanské Besedě, kde se hraje Dívčí válka od Františka Ringo Čecha. Hraje, jak jinak, Čechovo prozatímně osvobozené divadlo. Začátek představení je v sedm večer, zbývá posledních pár volných lístků.

Zobrazeno: 3145x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!