verze pro tisk

Tipy na víkend 23.11.2012- 25.11.2012

22. listopad 2012

Víkendové tipy tentokrát směřuji výhradně k hudbě, zato však různých žánrů tak, aby si na své přišli opravdu všichni.

Záznam koncertu Led Zeppelin

Páteční večer je ve znamení Led Zeppelin. V Měšťanské Besedě budete moci shlédnout záznam jejich živáku z Londýna, který byl natočen v roce 2007, kdy se kapela sešla poprvé na pódiu od smrti Johna Bonhama. Fanoušci Zeppelinů si tento záznam jistě nenechají ujít, nechybí na něm ani slavné hity Stairway to Heaven či, Black Dog. Začátek je v Měšťanské Besedě od 20:00 hodin.

MIG 21

Sobotní večer určitě hodně z vás zavítá do Buena Vista Clubu na koncert MIG 21, v jejímž čele skotačí neúnavný Jirka Macháček. Podzimní turné nese název „Migem k lidem“. Zajímavostí jistě je, že každý návštěvník koncertu dostane koncertní DVD. Turné je těsně před koncem, finišuje totiž už příští týden v pražské Lucerně. Začátek koncertu v Buena Vistě je ve 21:00 hodin.

Punkový večer v Lampě

V sobotu večer se koná akce také v Divadle pod Lampou, kde si dají dostaveníčko punkové kapely Volant a Los Pedofilos. Volant zde bude prezentovat svoji poslední desku, která nese název (s)HITS.

Hana Zagorová v Rokycanech

A na závěr ještě jeden hudební tip na tento víkend, který však směřuje mimo Plzeň. V sokolovně v Rokycanech v neděli od 19:00 hodin zazpívá Hana Zagorová. Tuto dámu, která má za sebou desítky let úspěšné kariéry, asi netřeba déle představovat. Je jasné, že její koncert půjdou navštívit asi spíše vaši rodiče. Tak jim to dopřejte, ať si to pořádně užijí.

Zobrazeno: 2981x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!