verze pro tisk

Tipy na víkend 24.5.2013- 26.5.2013

24. květen 2013

Kulturní tipy na tento víkend zahrnutou akce pro děti i dospělé. Nechybí koncert, přehlídka vozidel nebo pozvánka na fesťák.

Bambiriáda 2013

O víkendu vrcholí akce pro děti a jejich rodiče s názvem Bambiriáda. Ta se postupně koná v několika městech po celé republice. Celkem jde už o patnáctý ročník. Letošní Bamiriáda má motto „Dětství v proměnách času“. Po celý víkend zde budete moci využít nejrůznější nafukovací atrakce, aqua zorbing, svézt se můžete na raftu nebo lodičkách. V areálu Škodaland budou k dispozici také střelecké trenažéry Armády ČR. Krom toho si děti zasoutěží, připravena je pro ně tentokrát soutěž s vlastivědným motivem.

Výstava historických vozidel

V sobotu ráno se koná zajímavá akce na Bolevecké návsi. Zde proběhne výstava historických automobilů. Jedná se už o 24. ročník. Automobily samozřejmě nebudou jen stát, během dne projedou takřka celý region, zavítají třeba do Horní Břízy nebo Třemošné.

Třem-fest

Právě v Třemošné se koná i další zajímavá akce. Je jí dvanáctý ročník Třem-festu. Od 16:00 hodin ve sportovním areálu V Luhu postupně vystoupí například Blue Effect, Fast Food Orchestra, High Gain nebo Pipes and Pints.

Asi Lo Siento Yo

V sobotu večer se v Měšťanské Besedě představí španělský tanečník Juan Polvillo. Představení nese název Asi Lo Siento Yo ( Tak to cítím). Polvilla doprovodní například kytarista Morenita de Triano. V rámci večera proběhne také vyhlášení taneční soutěže Flamencopa Plzeň 2013.

Zobrazeno: 3224x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!