verze pro tisk

Tipy na víkend 24.8.2012- 26.8.2012

24. srpen 2012

Blíží se konec srpna a pro studentíky to znamená, že se jim krátí prázdniny. I proto je dobré předposlední srpnový víkend vyrazit na nějakou akci v Plzni a okolí. Níže přináším pár tipů, které stojí za to tenhle víkend navštívit.

Vodácký závod u Kalikováku

První významnou akcí, která se o tomto víkendu uskuteční, je třetí ročník závodu Alpine Rivers Freestyle Cup. Ten se jede u Kalikovského mlýna. Akce pro vodáky se koná od pátku do neděle. V pátek je na programu ježdění za umělého osvětlení, v sobotu pak začíná samotný závod kvalifikací a semifinálovými koly. V neděli akce vyvrcholí finálovými jízdami a následným vyhlášením výsledků, které je naplánováno na 15:00 hodin.

Slavnosti piva 2012

Pro milovníky pivního moku tu mám také jednu zásadní pozvánku. V Chodové Plané se v sobotu 25.8.2012 uskuteční již tradiční Slavnosti piva, které nabízejí zábavný program s hudebními produkcemi, netradičními prohlídkami pivovaru Chodovar či ochutnávkami grilovaných specialit. Hlavní náplní však pro většinu návštěvníků bude zřejmě ochutnávání zdejšího zlatavého moku. Vstupné na Slavnosti piva 2012 je 80 Kč, akce probíhá od 10:00 hodin zhruba do jedné v noci. Kompletní program je k dispozici na stránkách pivovaru Chodovar.

Author Král Šumavy

Další pozvánka na tento víkend směřuje do Klatov, kde se v sobotu 25.8.2012 koná další tradiční akce - Author Král Šumavy. Cyklistům tento podnik asi není potřeba dlouze představovat. Jedná se o dálkovou jízdu Šumavou. Zúčastnit se může opravdu každý. Trasy jsou vyměřeny v délce od 115km do 260km. Starty probíhají od půl sedmé ráno do 10:00 hodin.

Farmářské trhy

Vyznavači zdravého jídla a potravin mají možnost nakupovat v sobotu od 8:00 do 12:00 na Farmářských trzích na nádvoří hotelu Gondola v Pallově ulici. Přítomno zde bude opět mnoho domácích výrobců potravin, například z farmy Drouhavče či biofarmy Slunečná.

Nedělní fotbal

Nedělní odpoledne bude patřit fotbalu. Do Doosan Arény dorazí Mladá Boleslav. Lístky na Viktorku jsou v poslední době na dračku, tak si je nezapomeňte koupit s předstihem. Začátek zápasu je v tradičních 17:00 hodin.

Zobrazeno: 3440x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

7Ijck7BpS

neděle, 7. srpen 2016
14:06

Damn, I wish I could think of soeimhtng smart like that!


posted by: 7Ijck7BpS (sh3mfa71z9y(a)outlook.com) [Odpovědět]