verze pro tisk

Tipy na víkend 25.1.2013- 27.1.2013

25. leden 2013

Leden je tradičně ve znamení plesů. Plesová sezona začíná nabírat na obrátkách i v Plzni a okolí. V dnešních víkendových tipech vám tak připomenu, kam byste se mohli na nějaký ten ples vydat. Chybět nebudou ani tipy na další víkendové akce.

Plesy a bály o tomto víkendu

Plesů se o tomto víkendu v Plzeňském kraji koná opravdu poměrně velké množství. Kdo má tyto akce rád, už je jistě natěšen. Vybrat si může hned z několika nabídek. Asi nejatraktivnější bude 9. reprezentační ples města Plzně, který se koná v pátek od 20:00 hodin v Měšťanské Besedě. Téma letošního plesu je „Plzeň a elegance technických myšlenek“. V pátek však můžete vyrazit i na méně okázalé plesy, kde se to přeci jen nebude tolik hemžit různými osobnostmi a politiky. V KD Peklo se koná Ples Salesiánského střediska mládeže. Mimoplzeňští pak mohou vyrazit na hasičský bál do Blovic nebo na 17. reprezentační ples města Stod, který se uskuteční v tamním Kulturním domě.

Aby toho nebylo málo, ples pořádá v sobotu také TOP09 a STAN ( budou zde slavit nového prezidenta?), a to opět v Měšťanské Besedě. Sokolské bály se konají v areálu sokolovny v Horní Bříze a ve Dvorci u Nepomuka ( ples SDH Dvorec).

Songfest 2013- Vítání roku hada

Abych nezval jen na plesy, mám tu pozvánku na 6. ročník Songfestu - Vítání roku hada, který máme možnost poprvé v historii této kulturní akce navštívit i v Plzni, konkrétně v Divadle pod Lampou. Od 19:00 hodin se zde postupně představí Jaroslav Dušek, Feng-yűn Song a Umělci z ČLR, jako hosté pak Petr Nikl Trio PUO s hostem Martin Zbrožek, Traffic Dance Drum, etnické skupiny z jižní Asie, Zorita Oriental Dance Studio, soubor tance univerzálního míru, školy bojového umění a další. Vstupné činí 250 Kč na místě, 200 Kč v předprodeji.

Finále Miss Aerobik

V sobotu odpoledne a večer se pak můžete zajít podívat také na Finále Miss Aerobik, které se koná v Parkhotelu Plzeň od 17:30 hodin. Moderátory akce budou Petr Vichnar a Barbora Černošková, tedy sporťáci z České televize. Návštěvníci se pak budou možná zahlédnout v televizi, která bude vysílat na počátku února záznam z této akce.

Zobrazeno: 3258x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

35gJZvM7QvDH

neděle, 7. srpen 2016
13:36

An answer from an expert! Thanks for coittnburing.


posted by: 35gJZvM7QvDH (k5xqmhdsu(a)outlook.com) [Odpovědět]