verze pro tisk

Tipy na víkend 28. až 30. ledna 2011

28. leden 2011

Už mi ta zima leze teda fakt krkem. Jdete do práce – tma a zima, jdete z práce – tma a zima. Z toho plyne, že se nedá pořádně nic dělat venku, takže musíte utrácet neskutečný peníze za pobyt v hospodě nebo v lepším případě v kině nebo na nějakém interním sportu. V nejlepšm případě neutratíte nic, když budete hrát doma hry nebo koukat doma na film. Ovšem po dlouhých měsících zimy a tmy jste všechny hry hráli minimálně dvakrát, tolik dobrých filmů ani není, takže co??!! Takže se zaměříme na víkend:)

Tleskač v Divadle pod Lampou

Tak v pátek můžete vyrazit zase do hospody:) Kam jinam, že jo, ale aspoň můžete pít do rytmu skupiny Tleskač, který vystoupí v Divadle pod Lampou. Jo, a představí se s ní tři její noví členi! Nevím, jestli počet bude stejný nebo se o tři rozšíří, ale tak nováčci budou tak jako tak :)

Divadlo pod Lampou můžete navštívit i v sobotu, ale řekla bych, že ten kdo přijde v pátek, v sobotu nepřijde a naopak, páč v sobotu přece jenom půjde o něco zcela jiného. A bude to Snowbitch party s PSH – v rámci „Epilog tour“, se spoustou skvělých DJ´s a taky s možností vyhrát ceny! Řekla bych, že bude narváno, tak se radši ještě mrkněte na stránky podniku, přece jenom, mluví se tam o jakési registraci – čert ví, jak to funguje:))

Edith v Komorním divadle

Tak, teď divadlo, a to Komorní divadlo. V sobotu hrají Edith: Vrabčák z předměstí. Jedná se o muzikál ze života Edith Piaf v podání výborné a krásné Radky Fišarové. Trocha historie nezaškodí, že jo, a aspoň se něco dozvíte o téhle úžasné šansoniérce, která to v životě zrovna lehké neměla, a přesto měla život tak zajímavý.

Standa a dům hrůzy v Alfě

V Divadle Alfa uvádí zase něco trochu z jiného soudku – jako vždycky :) Prostě tohle divadlo je něčím zvláštní, jestli je to tím svým programem nebo nevím… Tentokrát v sobotu od tří můžete zkouknout hru Standa a dům hrůzy podle knihy Arnošta Goldflama. Začne to pohoda, klídek – obyčejný dům s obyčejnými lidmi, a skončí to akcí jako blázen, protože do domu se nastěhují zabijáci a teď jak ven??

Kino o víkendu

V kině se po sérii nic moc filmů objevil konečně nějaký trochu zajímavý – představitelka hlavní role Angelina Jolie svede představitele druhé hlavní role Johnyho Deppa a skončí to jeho bojem o život. Záludný plán, krásná dáma, důvěřivý okouzlující muž, akce a láska – za ty peníze to stát bude.

No, myslím, že by to mohlo pro tento víkend stačit, protože to stejně nelze všechno stačit:) Navíc stejně všichni ještě pojedou na hory (jen já budu čistit akvárko :)), takže je to zase nabitý.

Víkend každopádně užijte a přežijte bez úhon!

Zobrazeno: 3673x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!