verze pro tisk

Tipy na víkend 28.6.2013- 30.6.2013

28. červen 2013

Konec školního roku je tady. Pro studenty tak začíná nejkrásnější období v roce, kdy si budou užívat volna, jezdit na fesťáky, chodit na koncerty pod širým nebem a samozřejmě i vycestujou někam na pár dnů nebo dokonce týdnů mimo domov.

Basinfirefest 2013

Tenhle víkend se již tradičně jako v každém roce na přelomu června a července koná rockový open air festival ve Spáleném Poříčí- Basinfirefest 2013.

Na louce, která se nachází nedaleko Poříčí, opět vyroste několik pódií, kde bude znít nejen rocková hudba, ale také metal, ska a další hudební žánry.

V letošním roce jsou za největší hvězdy považováni Within Temptation, Pretty Maids, Soilwork, Hardcore Superstar, z českých kapel pak například Doga, Aleš Brichta, Vypsaná Fixa, Wohnout a další.

Program běží od pátku do neděle. Letos snad vyjde počasí a nebude pršet.

Kompletní program naleznete na webu festivalu Basinfirest 2013.

Hudba v Plzni během pátku a soboty

Další tipy jsou rovněž hudební. V pátek večer můžete zajít oslavit konec školního roku a začátek letních prázdnin třeba do Buena Vista Clubu, kde se koná One4One Party ( od 20:00 hodin), v House of Blues pak zahraje známá plzeňská kapela Palice( 21:00 hodin).

V sobotu pak můžete pokračovat například návštěvou Hifi klubu, kde zahraje skupina O 100sedm s hosty. Předpokládaný začátek koncertu je v půl deváté večer.

V Amigos Coctail a Music Baru se pak koná od osmi večer Zumba Party.

Zobrazeno: 3093x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!