verze pro tisk

Tipy na víkend 29.3.2013- 31.3.2013

29. březen 2013

Prodloužený víkend je ideální pro to, abyste vyrazili někam za zábavou. Sportovní nadšenci si jistě nenechají ujít páteční zápas playoff hokejové extraligy, kdy se počtvrté střetnou Indiáni se Slávií. V sobotu pak kolem dvou tisíc lidí vyráží na fotbalový zápas jara do Prahy, Viktorka zajíždí na hřiště Sparty a čeká se velká bitva na hřišti ( a možná i mimo něj…). Kromě těchto mimořádných sportovních akcí však můžete zavítat i na koncerty.

Pátek

V pátek po hokeji se vydejte i s lístkem do KD Šeříková. Hrají zde totiž kapely Doga a Conflict. Kdo při vstupu ukáže vstupenku z hokeje, má lístek na koncert za poloviční cenu, takže namísto 300 Kč zaplatí jenom 150 Kč! Conflict zahraje od 21:20, Doga pak vlétně na scénu od cca hodinu později.

Páteční večer si mohou užít také příznivci punku, pokud zajdou do Lampy. Právě tam zavítají kapely Houba ( z Ústí nad Labem) a polští Leniwiec ( z Jelenie Góry). Tyto kapely jsou dosti vzájemně propojeny, mimo jiné před deseti lety vydali společné album.

Sobota

Zajímavá akce se koná v sobotu v Buena Vista Clubu. Vystoupí zde kapela Timbasa, která snad jako jediná v tuzemsku vyznává kubánský styl timba. Vstupenky lze zajistit v předprodeji za stovku, na místě pak o třicet korun dráž.

V Music Café Mlýn tentýž večer zahrají Rolling Stones Revival Prague, takže jsou vítáni všichni příznivci nesmrtelných Stounů. Koncert začíná v tradičních devět večer.

Neděle

Ani neděle nemusí být tentokrát odpočinkovým dnem, vždyť volno je i v pondělí. Vyrazit tak můžete třeba do Kramolína na koncert legendárního Brutusu. Zábava proběhne v tamní hospodě U Kabátů, začátek cca ve 20:00 hodin.

Zobrazeno: 3003x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!