verze pro tisk

Tipy na víkend 30.8.2013- 1.9.2013

30. srpen 2013

Poslední prázdninový víkend si určitě budou chtít užít všichni školou povinní. Ty i ostatní z vás mohu pozvat do kina i další zajímavé akce, které se o tomto víkendu konají v Plzni.

Letní kino pokračuje a připravilo speciální akci

Letní Filmové noci v Amfiteátru se měly o tomto víkendu nachýlit ke svému konci. Pořadatel se však pro poměrně solidní ohlas rozhodl, že se bude promítat i během celého září. Zároveň připravil speciální akci, kdy bude ve vybraných dnech promítat hned dva filmy za sebou, a to za zvýhodněné vstupné.

První šanci zajít si do amfiteátru na dva filmy během jednoho večera máte už v pátek, kdy nejprve poběží Babovřesky od půl deváté, v půl jedenácté se pak začne promítat filmová novinka od Alice Neliss, která nese název Revival. Za jeden film zaplatíte rovnou stovku. Pokud hodláte shlédnout oba, vyjde vás lístek na 160Kč.

Degustace moravských vín

V sobotu se od 10:00 hodin můžete vypravit do hotelu U Pramenů na Roudné. Právě tam proběhne druhý ročník degustace vín. Akce nese název Víno pro Plzeň. Celkem zde bude k ochutnávce připraveno 50 vín z 10 vyhlášených moravských vinařství. Kdo má rád víno, ten zde nesmí chybět.

Kurz závěsného létání na šálách

Na závěr z trochu jiného soudku. V neděli 1.9. proběhne v areálu bývalého pivovaru na Světovaru Kurz závěsné akrobacie na šálách. Je ideální pro začátečníky, kteří mají rádi pohyb. Cena za kurz je 200Kč, akce začíná ve 14:00 hodin.

Zobrazeno: 5825x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!