verze pro tisk

Tipy na víkend 31. prosince 2010 - 2. ledna 2011

30. prosinec 2010

Po Vánocích bychom měli, a kdo přežil (nejen svátky, ale celý rok), měl by to náležitě oslavit v pátek. Nový rok už zase klepe na dveře, a stejně si sám otevře, takže to raději oslavme, nebo by to pak mohlo celý rok vypadat bledě. A jak a kde?

Běžně jezdí na Silvestrovskou noc hodně lidí pryč ze svých domovů, takže následující je spíše pro ty, kdo zůstávají. A ještě nemají plán:)

Silvestr (v pátek:)) se bude slavit asi ve všech klubech, hospůdkách a sálech po celé Plzni, a taky na náměstí. Kdo už to doma nemůže celým nadšením vydržet, ať si zajde už odpoledne do ZOO. Tam silvestrovské odpoledne může prožít se zvířátky a nějaké zábavné akcičky jsou taky připraveny, něco dobrého taky, takže proč ne.

Večer se otevřou všechny podniky a ve většině hledejte jídlo ve formě rautu apod., hudbu nejčastěji od různých DJ´s a tanec. Music Café Mlýn zve kromě jídla, pití a tance ale na skupinu Meditarian, která bude návštěvníky bavit až do ranních hodin. Hockey Club Severka se zase rozhodl pro párty v bílém, takže jestli něco v této barvě vlastníte, nic Vám nebrání k návštěvě tohoto klubu, kde bude kromě všeho jako všude i UV a laserová show. Club PH+ zase zvolil pro tuto noc styl house. No a na náměstí bude hrát před tím velkým ohňostrojem (doufám, že bude:)) Sifon. Prý už to složení není co bývalo, ale hudba pořád stejně dobrá. Ještě dodám, že do většiny podniků se samozřejmě platí vstupné – za to pak ve většině máte v ceně neomezenou konzumaci jídla, většinou v podobě chuťovekm, a někdy i alkoholu:)

Předpokládám, že většina lidí uvítá další den plný klidu. Hlava bolí, žaludek se obrací a tak to známe, ale pro ty, kteří to v pátek nepřehnali, nebo jsou prostě odolnější, a v sobotu se budou snad nudit (když všichni zase chrápou:)) – Katedrála sv. Bartoloměje zve na Benefiční koncert na podporu opravy varhan ve františkánském kostele. Říká se jak na Nový rok, tak po celý rok, takže když budete první den v roce hodní, bude se Vám to vracet.

Jinak převážná většina podniků první lednový večer bude odpočívat, stejně jako většina z nás, ale kdo rozhodně spát nebude, jsou kina. Takže hurá na film, a třeba na horor – Paranormal activity 2. Navazuje na jedničku (jak jinak:)) o tom co se děje u vás doma , když Vv spíte. (Na ČSFD – Česko Slovenská filmová databáze filmů – to sice nemá valné hodnocení, ale minimálně hodnocení Enšpígla stojí za přečtění:) pak už na to totiž můžete jít i s dětmi:)) Co ale má velmi vysoké ohodnocení je Tron: Legacy 3D. Protože hledat 20 let ztraceného otce v počítačové hře je teda fakt bomba nápad:)

Jo, a abych nezapomněla – zajděte si do La Tartellete na tradiční francouzský Tříkrálový koláč. I přesto, že je Tříkrálový, Francouzi ho pečou až do února. Je totiž úplně nejvíc nejlepší, takže ho musíte ochutnat. Budou ho mít až do konce ledna.

Takže přeji krásné zážitky o silvestrovské noci, v první lednový den pak minimum rušivých elementů a jestli vstanete, tak správnou nohou!

Zobrazeno: 4015x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!