verze pro tisk

Tipy na víkend 3.6. - 5.6.2011

3. červen 2011

Uteklo to jako voda a máme tu další víkend. Jestli to půjde takovým tempem dál, za chvíli tu jsou zase Vánoce (a já nemám ani jeden dárek! :))

No, ale tak nad tím se nesmí přemýšlt, ale je třeba si užít každého, hlavně víkendového dne. A kde by to tedy tentokrát mohlo být?

Festivaly

Víkend je zase nabitý. Začneme festivaly a festiválky.

Největší festival tohoto týdne je ten, který se bude od pátku až do neděle konat v lochotínském Amfiteátru. Metal Open Air 2011 zve již tradičně všechny fanoušky metalového nářezu na pořádnou venkovní akci! Jelikož mě metal ani podobné styly hudby nic neříkají, tak si nebudu hrát na vědoucího, a rovnou zájemce odkážu na webové stránky festíku, kde se vše dozvíte. Takže rozpustit vlasy a hurá do víru!!

Bohemia Sekt Music Fest

Trochu jemnější styl se pak bude produkovat na Bohemia Sekt Music Fest v sobotu, který se bude konat přímo v areálu bohemky ve Starém Plzenci. Hlavní hvězdou je Dan Bárta, který v rámci festivalu vystoupí s Robert Balzar trio a Terezou černochovou. A v rámci festivalu budete moci ochutnat z menu některých vybraných restaurací (Goden Fish, El Cid, Bohemia sekt restaurant).

Kerio music fest

Další festival můžete navštívit v pátek v Ledcích a v sobotu za jeho pokračováním vyrazit na bývalé výstaviště za OC Plaza. Jedná se o Kerio music fest. Je to opravdu divný název, ale vzhledem k tomu, že jej podporují výhradně firmy z oblasti IT, tak to asi sedí:). Jinak v Ledcích se můžete oddávat hudebně směsici různých žánrů, od folku, přes blues a jazz až po alternativní styl v podání např. Lakuny a Dvanapůl, v sobotu na výstavišti to bude ještě více hudební – z mnoha skupin např. Aftersix nebo Coldfeet.

Ranč u Šídlováku

A malinkatý festiválek se bude konat v pátek na ranči u Šídlováku za konečnou tramvaje č. 4 na Košutce. Bude se hrát punk-rock a funk-rock a pop-rock a tak :). Na ranči mají koně, příroda je krásná, i když je to kousek za městem a navíc zde můžete na louce i přespat a afterparty si vychutnat až do ranního svítání.

Divadlo Alfa

Kromě festivalů rozhodně ještě nezapomeňte na jiné možnosti zábavy. Třeba v divadle Alfa se v pátek bude hrát premiéra hry Amberville. Tento bestseller byl napsán autorem, který se prezentuje pod jménem Tim Davys, a podle všeho ho snad ještě nikdo nikdy neviděl :). Práva k dramatizaci jeho hry dostalo divadlo Alfa jako jediné na světě! A o čem že to je? Svět heboučkých plyšáků, který je fakt plný hrůzy a strachu...

Štíty stříbrného lva

A poslední pozvánka vede na hrad Velhartice, kde bude celý víkend probíhat akce Štíty stříbrného lva. Jestliže hrad navštívíte, určitě se Vám podaří přenést se o mnoho století nazpět, do dob rytířských soubojů, tradiční kuchyně a středověké zábavy.

Užijte víkend tam, kam Vás srdce (nebo někdo jiný:)) táhne, ale určitě to udělejte naplno!

Zobrazeno: 4142x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!