verze pro tisk

Tipy na víkend 7.12.2012- 9.12.2012

6. prosinec 2012

Kdo si chce zpříjemnit adventní čas nějakou kulturní vložkou, má i o tomto víkendu docela dost možností. I tentokrát přináším pár tipů na zajímavé koncerty, které se od pátku do neděle uskuteční v Plzni.

Krucipüsk

Kulturní dům Šeříková láká v pátek večer na koncert skupiny Krucipüsk. Tato hardcore kapela funguje na české scéně již od počátku devadesátých let. V čele kapely po celou dobu stojí zpěvák Tomáš Hájíček, který mimo jiné hrál i v kapelách Der Fraumann nebo Tři Sestry, kde však pouze krátce hostoval. Před několik týdny představila své nové album, které nese název „Rodinnej diktát“. Koncert začíná ve 20:00 hodin, předkapelou budou WHO KILLED MARILYN?.

Sobotní koncerty

V pátek večer se do svého oblíbeného klubu Buena Vista vrací skupina Pilsen Queen Tribute Band, která zde opět představí nejznámější hity od legendárních Queen. Koncert začíná v devět večer.

V sobotu si mohou zajít milovníci country do A.C.W. Saloonu , kde se uskuteční country bál se skupinou Cumpáni. Jako tradičně je vstup na country bál 50 Kč.

Fešáci slaví 45 let

I neděle se ponese ve znamení country. Do Měšťanské Besedy totiž dorazí Fešáci. Ti zde oslaví už 45 let svojí existence. Koncert má název „Tam u nebeských bran“. Nebudou chybět ani významní hosté a bývalí členové kapely, a to včetně baviče Petra Novotného. Můžete se těšit na legendární hity nejen od Fešáků, ale i od Michala Tučného, který ve skupině působil v druhé polovině 70. let.

Zobrazeno: 3191x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!