verze pro tisk

Tipy na víkend 8. - 10. října 2010

7. říjen 2010

Hola, hola, víkend volá! Doufám, že jste se přes víkend náležitě zregenerovali, abyste to mohli v průběhu krásných dvou dní volna pořádně roztočit:)

Začněměž tedy v pátek, přes den se nic nestihne, to se nedá nic dělat (maximálně se v práci prospat na večer:) a pak si zajít na pořádnou jízdu například do Šeříkovky . Tam totiž budou hrát Kryštof v rámci projektu Rock in Plzeň. Vzhledem k tomu, že jedna z nejznámějších skupin zdejších luhů a hájů vydala na jaře nové CD, kdy hned několik skladeb se stalo letními peckami, bude opravdu na co řádit. Ale i ploužit, protože oni prostě dokážou chytit za srdce nejednu slečnu (že jo, dámy:)

Kdo by radši něco jiného, nového, nechť zajde na teplé funky rytmy do House of Blues . Česká skupina Sly Rabbits dělá čest svému jménu a mazaně Vás dostane do nálady se namazat:) Devět mazaných králíčků ze kterých sálá energie, a kterou přenáší do publika v rytmu funky stříhnutého R´n B´ a soulu, vydalo právě nové album „The Way of the Future“. Kdo byl na koncertu Davida Krause na začátku roku, jistě si vzpomene na jeho předskokany – a bude se těšit na jejich samostatný koncert.

Program na sobotu

Sobotní den, pokud to zvládnete, můžete začít hned v sedm...ráno:) To totiž začínají Farmářské trhy v Klatovech. (V Plzni budou až příští týden.) Je to sice brzy, a trochu z ruky, ale zase na druhou stranu – taková snídaně z toho, co zde seženete, za to fakt stojí. Kromě pečiva, mléčných výrobků a masa, tu najdete i květiny, med, mošt, ovoce a zeleninu a rukodělné výrobky. Všechno od regionálních zemědělců a výrobců, takže jako od babičky ze zahrádky:)

No a po snídani cesta směřuje do Horšovského Týna. Od tří odpoledne zde ožije doba minulá a vylezou strašidla známá i neznámá. V rámci této akce pro všechny věkové kategorie se bude šermovat a hrát divadlo, a historická hudba. Ve všem tom mumraji budou zlobit a strašit a vyvádět duchové, skřeti, strašidla i bytosti astrální, takže kdo má pro strach uděláno, uvidí, co ještě neviděl. A doporučuji – zlobivé děti s sebou.:)

A na neděli

Ani v neděli pak neházejte flintu do žita, že se zase blíží pondělí (i když je to strastiplná představa) a zajděte zapomenout na blížící se pracovní dni do Divadla pod Lampou . Tam bude totiž jedno z mála míst v Plzni, kde zapomenete na všechny splíny, a to při jamajském ska - reggae ve východoevropském kabátku v podání německých Yellow Umbrella. Tahle již profláklá grupa má totiž tak chytlavé songy, že pět budete ještě příští pátek:)

Takže do víkendu hodně energie, a užívejte, co se do Vás vejde!

Zobrazeno: 3595x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!