verze pro tisk

Tipy na víkend 8.3.2012- 10.3.2012

7. březen 2013

Tipy na víkend i tentokrát přinášejí zajímavé akce, které stojí za pozornost. Předně upozorňuji na výjimečný sobotní koncert metalové skupiny Sabaton.

Pátek

První tip na tento víkend směřuji do prostor Plzeňského Prazdroje, konkrétně do jeho návštěvnického centra. Právě tam se totiž uskuteční koncert populární muzikálové zpěvačky Dashy, která si pro tuto příležitost pozvala ke spolupráci Rozhlasový Big Band Gustava Broma. Swingový a jazzový koncert začíná v 18:00 hodin, akci pořádá obchodní sdružení Plzeňská filharmonie.

Druhý tip vede do House of Blues , kde tentýž večer zahraje rocker Aleš Brichta, kterého si jistě pamatujete z jeho působení v Arakainu a poté i ze sólové dráhy. Tentokrát přijede v uskupení Aleš Brichta Trio v rámci jarního koncertního turné Algernon Tour. Koncert začíná v HoB od 21:00 hodin.

V pátek se také konají další zajímavé plesy této sezony, kupříkladu Ples FC Plzeň ( KD Šeříková) nebo Reprezentační ples Lékařské Fakulty UK Plzeň ( Měšťanská Beseda). Oba plesy startují v osm večer.

Sobota

Parádní akce se koná v sobotu od osmi večer v KD Peklo. Přijedou sem metaloví Sabaton, švédská kapela, která do Plzně zavítá v rámci svého koncertního turné Swedish Empire Tour. Představí zde krom jiných věcí také poslední desku Carolus Rex. Hosty jim budou dělat Eluveitie, kteří jsou rovněž ze Švédska.

Trochu skromnější akce se koná v House of Blues, kde zahraje kapela POPs, jejíž repertoár je složen z cover verzí slavných hitů 80. a 90. let.

Neděle

V neděli můžete se svými dětmi vyrazit třeba na procházku do lesa, má být hezky. Krom toho ale můžete zajet také do Koterova, respektive tamní sokolovny, kde se koná od 15:00 Dětský maškarní ples.

Zobrazeno: 3125x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!