verze pro tisk

Tipy na víkend 9.- 11. září 2011

9. září 2011

Posledních pár hodin pracovního týdne a už je tady zase víkend. Pro ty, kteří neměli mnoho času přemýšlet o tom, co si o víkendu počnou, opět vybírám zajímavé víkendové akce.

Páteční house

Kdo by snad nebyl v práci až do večera, mohl by stihnout hned v pátek přípravu na víkend. A to třeba v podobě odvazové housové akce konající se na Borské přehradě. Párty stan, v něm 8 DJ´s slibujících pořádný housový odvaz a taky dobré pití. To všechno dohromady = skvělá zábava zaručena!

Celovíkendové akce

Bohužel výše uvedenou akci je třeba „zvládnou“ opravdu jen v pátek. Výhoda celovíkendových akcí je tedy zřejmá – máte na to celý víkend:). Tento víkend se konkrétně jedná například o Celostátní výstavu bonsají a suiseki v Západočeském muzeu. Mimo nádherné prohlídky zakrslých stromečků se můžete také zúčastnit, případně být divákem soutěže nových talentů, být svědkem dia show o Japonsku a ukázek známého maďarského bonsajisty Sandora Pappa.

Další celovíkendová akce se bude odehrávat za OC Plaza. Na celý víkend se za Plazou usídlí hordy husitských bojovníků a budou se snažit dobýt Plzeň (asi ještě neví, že se jim to nepodaří:)). Vzhledem k jejich snaze je víkend ještě krátká doba, ale i tak zvládnou svést velkolepou bitvu s obránci města, a ukázat všem lidem 21. století, jak to vlastně tenkrát bylo. Překvapením večera, resp. noci bude dobový ohňostroj!

Celý víkend se také bude slavit v Železné Rudě. Takže kdo jedete na Šumavu, tomuto pohraničnímu krásnému městu se nevyhýbejte. Na 5. železnorudském pivobraní a vinobraní se můžete nejen do sytosti najíst a napít, ale pro návštěvníky budou připraveny i další rozptylovací akce:)

Zajímavá a nejen celovíkendová akce je přichystána pro návštěvníky hradu Klenová. Kdo tam ještě nebyl, teď je vhodná příležitost, kdo tam již byl, nechť se nechá pozvat na výjimečnou expozici Africké pohádky – Tanzanie, v jejímž rámci budou představeny tři tamní pohádky doprovázené krásnou malbou tamních umělců.

Pouze v sobotu

Na závěr ještě něco výhradně sobotních tipů. Vypadá to o víkendu na celkem pěkné počasí a tak to možná vyjde i na tu vodu. Již tradiční plavba netradičních plavidel se jako mnohokrát bude odehrávat na trase od jezu v Doudlevcích k jezu U mráčku. Kdo nemá odvahu, případně nenašel nic zajímavého, na čem by se udržel, rozhodně ať se jde podívat na snahy ostatních.

Posledním sobotním tipem je pak něco hlavně pro pány, kluky a chlapi vůbec. Aeroklub Plasy bude v sobotu hostit již XIV. ročník Tuning, Styling & Hi-Fi srazu Plasy. Těšte se na bohatou tombolu, krásné ženy a hlavně krásná auta!

Tolik ze zajímavých víkendových záležitostí s přáním krásného víkendu!

Zobrazeno: 3795x

Sdílet

Reklama

[Nahoru ↑]


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!