verze pro tisk

Na ulici 2011

Na ulici 2011

Tradiční letní festival Na ulici oživí již od neděle centrum Plzně. Letos se organizátoři rozhodli pro trochu delší variantu oproti loňskému roku, festival potrvá od 24.7. do 30.7.2011. Zároveň upřednostnili červencový termín tak, aby festival příliš nekolidoval s akcí Pilsner Fest, která se odehraje na konci srpna. Můžeme se opět těšit na několik scén, kde budou vystupovat převážně folkové, rockové a jazzové kapely. Změnou oproti dřívějším ročníkům je absence divadelních představení.

Festivalové scény a kapely

Program festivalu Na ulici je rozdělen na několik scén - náměstí Republiky, U Branky, Měšťanská beseda, Zach´s Pub, A.C.W. Saloon a Proluka.

Na náměstí Republiky se představí nejznámější kapely. Návštěvníci se zde mohou těšit například na skupiny Traband, Znouzectnost, Ill Fish, Semtex, Meditterian nebo Irenu Budweiserovou. Na scéně U Branky pak vystoupí mimo jiné Vlaďka Bauerová a Přátelé, Hruškowitz, Míša Leicht, Blue Gate, Strašlivá Podívaná, Girl Talk nebo Frajara Putika. Beseda pak přivítá Jana Spáleného s ASPM, Jazz kvintet Plzeň či Los Quemados.

Koncerty zdarma budou probíhat i na tradiční scéně v Zach´s Pubu. Představí se zde stále populárnější duo Republic of Two, dále pak Sunflower Caravan, Diferent D.I.S.C.O. nebo třeba Zdeněk Bína se svým Acoustic Project.

Doprovodný program je připraven v Proluce, kde proběhne vernisáž Barva Na ulici. Kompletní přehled akcí lze najít na stránkách festivalu Na ulici.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!