verze pro tisk

Plaza Open Air - Divokej Bill + Mandrage

Plaza Open Air - Divokej Bill + Mandrage

Ve čtvrtek 20.5. se uskuteční v areálu u obchodního střediska Plaza v Plzni koncert v rámci cyklu Rock in Plzeň. A bude se nač těšit. Prostor malého, leč útulného amfiteátru, který proslul výtečnými koncerty a kulturními akcemi v dobách největší slávy plzeňského výstaviště, bude hostit v rámci tzv. Plzeň Plaza open air oblíbenou tuzemskou kapelu Divokej Bill. Kapela, jež si v posledních letech vydobyla velké renomé nejen mezi posluchači, ale také mezi kritiky.

Divokej Bill přiveze písně z nového alba

Divokej Bill zde představí písně z nového alba Mlsná, ale zcela jistě nebudou chybět ani starší pecky. Koncert by měla zahájit unikátní úvodní projekce i speciální dekorace inspirovaná grafickou podobou alba.

Jako vítaným předkrmem bude pro návštěvníky přichystán koncert mladé plzeňské kapely Mandrage, která zabodovala u posluchačů zejména v posledním roce.

Začátek koncertu je naplánován na 20:00, přičemž vstup do areálu bude umožněn již o hodinu dříve. Vstupenky lze zakoupit v běžných předprodejích za 235 Kč nebo na místě za 270 Kč.

Začíná nová tradice Plaza Open Air festivalů, která, jak všichni doufáme, bude dlouhá a přiveze do Plzně mnoho kvalitní hudby a zábavy. Již dnes je jisté, že kromě čtvrtečního koncertu je přichystána další lahůdka v podobě koncertu Tří Sester spolu s Doctor P.P. a E!E, který se uskuteční v polovině června.

Tak tedy pokud hledáte na čtvrteční večer zábavu a chcete si poslechnout dobrou muziku, pak neváhejte a vyrazte na Plaza Open Air, kde to roztočí Divokej Bill.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Míra

středa, 19. květen 2010
14:36

Škoda toho počasí


posted by: Míra (lavicka.m(a)volny.cz) [Odpovědět]