verze pro tisk

Eggnoise a Lenka Dusilová na společném turné

Eggnoise a Lenka Dusilová na společném turné

Chcete vědět, jak dopadne hudební spojení jazzové kapely Eggnoise a známé rockové zpěvačky Lenky Dusilové? Pokud ano, vyražte tento čtvrtek do Zach’s Pubu. Čeká na vás zajímavý koncert pod širým nebem.

Eggnoise: temperamentní kapela

Eggnoise vznikla v roce 1994 a od té doby se neustále vyvíjí ve všech ohledech. V průběhu let kapela procházela různými hudebními žánry jako je punk, rock, grunge, jazz a pop. Ve svých písních kombinuje různé přístupy k hudbě. Dokladem je i poslední album Albumen z roku 2007.

Koncertní vystoupení kapely Eggnoise bývají velmi živá a plná energie. Díky své živelnosti, temperamentní hudbě a energii, kterou členové kapely během vystoupení vyzařují, dokáže Eggnoise zaujmout posluchače nejrůznějších zaměření.

Lenka Dusilová: rocková zpěvačka

Lenku Dusilovou snad netřeba příliš představovat. Tato rocková zpěvačka získala v roce 2000 cenu Anděl v kategorii „Nejlepší zpěvačka“. Během své kariéry spolupracovala se skupinou Lucie a s follk-rockovou kapelou Čechomor. Její poslední sólové album „Mezi světy“ z roku 2005 získalo velmi záhy po vydání status zlaté desky.

Společné turné přinese mnohá překvapení

Kapela Eggnoise a Lenka Dusilová se letos odhodlali připravit pro své fanoušky zajímavou podívanou. Přichystali společný koncert, kde nejprve zazní jednotlivá vystoupení obou zúčastněných. V závěru celého vystoupení pak odehrají společný repertoár. Jak uvádí kapela Eggnoise na svých stránkách: „Doufáme, že se nám podaří zažehnout jiskru nečekaného a že uslyšíte něco, co jste ještě neslyšeli“.

Takže kdy a kde? Ve čtvrtek 17. června od 20:30 v Zach’s Pubu! Lístky na místě za 200 Kč, v předprodeji za 170 Kč.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!