verze pro tisk

Basinfirefest 2010

Basinfirefest 2010

O tomto víkendu, tedy od pátku 2.7. do neděle 4.7.2010, se uskuteční již 8. ročník rockového festivalu Basinfirefest, který se koná ve Spáleném Poříčí nedaleko Plzně. Jako již tradičně se tu během tří dnů vystřídají desítky kapel z tuzemska i ze zahraničí.

Headlinery celého festivalu jsou kapely Testament ( USA), Dope Stars Inc. ( ITA), Dream Evil ( SWE), Venom ( GB) a Ektomorf ( HUN). Českou scénu budou zastupovat tradiční kapely, jakými jsou kupříkladu Alkehol, Arakain, Debustrol, Doga, Harlej či Volant.

Kapely se představí na třech scénách - Poštovní spořitelna stage ( hlavní stage), Gambrinus stage a Rock radio stage. Program začíná vždy každý den zhruba od 12:00, jede se sž hluboko do noci. Návštěvníkům bude k dispozici už ve čtvrtek rocková hospoda, která poběží nonstop po dobu celého festivalu, takže vytrvalci nemusí vůbec chodit spát. Kapacita stanu je 1500 míst.

Vzhledem k tomu, že festivalový areál se nachází na louce nedaleko Spáleného Poříčí, kapacita areálu je velká jak uvnitř před každou scénou, tak ve stanovém městečku, které naleznete přímo před vchodem do areálu.

Vstupenky se stále dají pořídit v předprodeji, stojí 850 Kč, na místě pak budou k dispozici za 1100 Kč. Kromě toho si můžete pořídit vstupenku jen na jeden den festivalu, vyjde na 550 Kč.

Jedná se o jeden z největších festivalů na Plzeňsku, takže kdo si rád poslechne kvalitní rock a metal, pak by tenhle víkend v Poříčí neměl chybět.


Hodnocení


Vložit komentář

Jméno:
E-mail:
www:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!